Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на двигател от 1.6 16V на 2.0 20V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на двигател от 1.6 16V на 2.0 20V

Здравейте колеги ,имам Фият Браво 1.6 16В , но както се казва конете никога не стигат . Не искам да я продавам , защото съм си я направил по моя вкус , а това отне много време и средства .Един познат ми предложи да си сложа двигател от ХГТ , обаче имам съмнение дали ще пасне двигателя (смисъл да влезе на мястото на стария без да разширявам). И искам да ви попитам какво още ще трябва да сменя ако си сложа такъв двигател и колко ще ми струва
    Fiat Bravo 1.6 16v - 1998 г.

Всичко без купето а колко ще струва зависи на каква цена ще купиш колата донор. Не се разширява нищо просто се сменя всичко мотор кутия тампони окачване инсталация компютър радиатори ....
    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

предложиха ми двигателя за 500 лева. Горе-долу колко ще ми струва с смяната на всички работи ?
      Fiat Bravo 1.6 16v - 1998 г.

Коментар

Двигателя добре а кутия, полуоски , амотосьори с пружини радиатори, инсталация и комп ? След като набавиш всички части помисли за смяна на ангренаж докато е вън мотора и 300-400 лв за труд (ако не си го сменяш ти )
        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Re: Смяна на двигател от 1.6 16V на 2.0 20V

bukito написа:
          Здравейте колеги ,имам Фият Браво 1.6 16В , но както се казва конете никога не стигат . Не искам да я продавам , защото съм си я направил по моя вкус , а това отне много време и средства .Един познат ми предложи да си сложа двигател от ХГТ , обаче имам съмнение дали ще пасне двигателя (смисъл да влезе на мястото на стария без да разширявам). И искам да ви попитам какво още ще трябва да сменя ако си сложа такъв двигател и колко ще ми струва
          Купи си Браво 2.0 и прехвърли нещата, които си направил от твоето.Определено ще е в пъти по-лесно от колкото да сменяш мотора.

Коментар

Working...
          X