Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги Помагайте !!! Проблем с браво,бензинова помпа???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги Помагайте !!! Проблем с браво,бензинова помпа???

Здравейте,днес сутринта се прибирам от работа,и ми свърши бензина -заредих и всичко си беше ОК докато,на обяд не ставам и за мой късмет,колата не искаше да запали!!! Мъчих мъчих и някакси запали,но после като я оставих не искаше да запали,тъйкато съм на газ,и първо пали на бензин ..... след това прехвътля на газ!! Незнам какво да правя,според мен е помпата,но тя се чува ,че върти ту се чува ту не,как да разбера дали качва както трябва...дали изощи работи ? Гледам теми,в които се говори за копче под седалката... ? Къде е точно ? И се извинявам за нелепите въпроси и за обяснението ,но просто съм объркан от това което стана днес... !!

колега...

трудно е запалила...но все пак е запалила на бензин...как работеше на бензин ?...добре ли се форсираше?
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Не колега,пали и гасне на момента... подавам газ но нищо не става.... захапва за секунда и гасне или пък примерно ако я запаля на газ работи няма проблем,в днежение пускам на Бензин ... и пак гасне !!

Коментар

еми...

ако имаш бензин поне 4-5литра..за по сигурно :P :P като дадеш на контакт помпата трябва да бучи 3-4секунди ....
        FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Е има аз първо от там си мислех че е проблема доливах доливах ... 30 лв някаде... но проблема е че помпата ту бочи ту не .... незнам какво става .. ??

Коментар

еми...

точно не знам каде са ти твойте маркучи за бензина ,но ако ги знаеш откачи да видиш как подкачва..и ако не ти подкачва значи проблема е в помпата ,моята се беше запушила защото ми беше свършил бензина....или няма как трябва ток към нея...и ту подкачва,ту не...
            FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

G.Naidenov написа:
              Е има аз първо от там си мислех че е проблема доливах доливах ... 30 лв някаде... но проблема е че помпата ту бочи ту не .... незнам какво става .. ??
              Тя помпата бучи (чува се) при първоначалното даване на контакт, след което трябва да мине сигурно половин минута и повече като дадеш на контакт пак да забучи...А и не приемай бученето като гаранция за изправност. Свали маркуча за вх. бензин от рейката...трябва да има доволно налягане, нещо като от чешма да речем... не е лошо да напишеш двигатела какъв е!

Коментар

1.6 бензин 97г а относно това въпросно копче каде е ако можете да ми кажете къде се намира ?! Ще проверя налягане колега мерси за съвета

Коментар

Ако си с железния колектор входящия бензин е десния (Като застанеш пред капака) отвива се с 19 ключе мисля. Краш бутона се намира под шофьорската седалка, като се наведеш се вижда

Коментар

помпа

Може да е влязло въздух ако е останал хептен без бензин но помпата върти и не подкачва -трябва да с обезвъздуши .С един безцвтен маркуч 1 метърна изхода на помпата се смуква и се слага в едно прозрачно шише за 15 секунди . Виж дали идва Ток до помпата а релето е това ако е 1.6 1.4 1.2 http://forum.fiat-bg.org/files/snap1_178.png 1.8 е в жабката Ако има някой да го укъси за момент и а видиш дали ще работи колата другото е датчик . Краш Бутона под седалката да е натиснат .Ако си е карал на газ но е нямало бензин /а помпата не спира с реле /може и да е нагоряла но това в краен случай .
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Да може и да има въздух тъйкато докато работеше вчера почти ми изгасна .... и явно това е станало,дано си прав колега днес цял ден ще се ръчкам !!! Благодаря пак на всички които се отзоваха !

Коментар

Здравей колега,пробвай както писаха по-горе да подкачиш 2-3 пъти със даване на контакт и запали и я остави да си поработи на празен ход около 5 минути след това ще се оправи(почти съм сигурен).Ако за първи път ти свършва бензина няма да е заминала помпата от 1 път,но ако се случва системно може и да е тръгнала и да не качва нужното налягане.
                        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Я погледни маркуча на вакум регулатора да не е сцепен или изваден
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Моля ви дайте схема къде е този вакуум регулатор на 1.6 103 к.с.

Коментар

Здравейте колеги,оказа се че е бензиновата помпа,свалих я вързах я за акумулатора и въртеше но не изпомпваше бензин и така в крайна сметка я смених с нова и мъките спряха :P :P Благодаря на всички

Коментар

Working...
                              X