Здравейте,днес сутринта се прибирам от работа,и ми свърши бензина -заредих и всичко си беше ОК докато,на обяд не ставам и за мой късмет,колата не искаше да запали!!! Мъчих мъчих и някакси запали,но после като я оставих не искаше да запали,тъйкато съм на газ,и първо пали на бензин ..... след това прехвътля на газ!! Незнам какво да правя,според мен е помпата,но тя се чува ,че върти ту се чува ту не,как да разбера дали качва както трябва...дали изощи работи ? Гледам теми,в които се говори за копче под седалката... ? Къде е точно ? И се извинявам за нелепите въпроси и за обяснението ,но просто съм объркан от това което стана днес... !!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги Помагайте !!! Проблем с браво,бензинова помпа???
Collapse
X
-
G.Naidenov написа:Е има аз първо от там си мислех че е проблема доливах доливах ... 30 лв някаде... но проблема е че помпата ту бочи ту не .... незнам какво става .. ??
Коментар
-
помпа
Може да е влязло въздух ако е останал хептен без бензин но помпата върти и не подкачва -трябва да с обезвъздуши .С един безцвтен маркуч 1 метърна изхода на помпата се смуква и се слага в едно прозрачно шише за 15 секунди . Виж дали идва Ток до помпата а релето е това ако е 1.6 1.4 1.2 http://forum.fiat-bg.org/files/snap1_178.png 1.8 е в жабката Ако има някой да го укъси за момент и а видиш дали ще работи колата другото е датчик . Краш Бутона под седалката да е натиснат .Ако си е карал на газ но е нямало бензин /а помпата не спира с реле /може и да е нагоряла но това в краен случай .
Коментар
-
Здравей колега,пробвай както писаха по-горе да подкачиш 2-3 пъти със даване на контакт и запали и я остави да си поработи на празен ход около 5 минути след това ще се оправи(почти съм сигурен).Ако за първи път ти свършва бензина няма да е заминала помпата от 1 път,но ако се случва системно може и да е тръгнала и да не качва нужното налягане.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар