Здравейте,получи ми се следния проблем - днеска след като запалих колата (вечерта) да се прибирам от работа - не изчаках автомобила да стопли двигателя и си я подкарах.Както се движих по аспарухов мост с добра скорост колата изведнъж загуби мощност .Все едно съм я "спънал" ... нито на първа скорост нито на някоя друга скорост .Като дам на свободна двигателя се форсира.Поддържа си ниски обороти - към 900 оборота.Незнам дали е от значение - но в този момент ми светна лампата за бензина ,че съм минал на резерва.И друг път съм карал на светнала лампа но не съм го имал този проблем.въпроса ми е от какво може да се получи такава загуба на мощност.Колата инак си върви но примерно не мога да тръгна да изпреварвам кола просто не мога да набера бързо скорост ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загуба на мощност Фиат пунто 1.2
Collapse
X
-
Тази сутрин при студен двигател запали много трудно ... все едно е на няколко цилиндъра и нямаше обороти - докато не се стопли двигателя след като се стопли - пак се държи както съм го описал .Дали е от липсата на гориво ... - все пак на празен ход двигателя като е топъл се форсира и вдига веднага обороти ...а като е на скорост хич я няма колата...
Коментар
-
оказа се - след няколко пъти на форсиране на двигателя - и след като се пръсна гърнето - ,че всичко е било заради него - ватата в гърнето е действала като тапа и колата няма мощност.Сега въпроса ми е следния - това средното гърне - самостоятелно продава ли се или върви в комплект с задното? и ориентировачно за цени да ми кажете .Поне аз така му викам средното ... да не бъркам ... само уточнявам ...
Коментар
-
кола
Средното е 40-70 лв http://www.pela-bg.com/marka.php?mar...tributesFilter[carMake]=23&ProductAttributesFilter[carModel]=3728
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар