Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с баровете на фиат купе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с баровете на фиат купе

купето ми е 2.0 20В колата като дигне 90 градуа и баровете дерекно падат на 0,5 а преди винаги си бяха на 2,5 бара, можи ли да е от маслото????
    Фиат купе има само два недостатака, ограниченията по пътя и полицайте!!! 2.0cc, 20v, 147ps Coupe!

може, особено ако е станало след смяната, с какво масло беше преди, и с какво си сега

Коментар

nedialk00 написа:
      може, особено ако е станало след смяната, с какво масло беше преди, и с какво си сега
      преди бях с селения а сега съм с "волф" и след 1000КМ почна този номер да го прави.....?
      Фиат купе има само два недостатака, ограниченията по пътя и полицайте!!! 2.0cc, 20v, 147ps Coupe!

Коментар

Re: Проблем с баровете на фиат купе

marfi_9093 написа:
        купето ми е 2.0 20В колата като дигне 90 градуа и баровете дерекно падат на 0,5 а преди винаги си бяха на 2,5 бара, можи ли да е от маслото????
        Може ама може и да е от други неща, като вакуми и генерацияпп абе как 2.5 бара, това не е ли малко множко
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ми незнам дали е множко или не ама на мен винаги ми седяха на 2.5 бара като дигне градусите, а като е студена на 3 бара, ама сега почна да ми прави номерца и ме дразни много....

Коментар

Аз съм с 2.0 20V VIS 154 к.с и при студен мотор съм на 3 бара,а при топъл пада на 2,5 бара,което е нормалното положение...маслото ми е "SELENIA GOLD" съветвам те да се върнеш на същото масло... :P също така е възможно да имаш проблем и с маслената помпа...успех и да пишеш...
            FIAT COUPE 2.0 20V VIS 154 к.с.

Коментар

Working...
            X