Здравейте ! Имам фиат типо 1.4 моно инжекция, харчи много от какво може да е ? значи харчи ми 12/100 ;x Ходих при майстор и ми каза че може би е преебан термостата но дали е така не знам ако някои има същата бичкия да ми каже от какво може да е .. Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат типо 1.4
Collapse
X
-
Колега,ако сега,зимата ти гори толкова в градски условия е напълно нормално.Особено ако караш на къси разстояния.Не зная дали има трафик в Радомир,но и да няма,зимно време е.Лятото може би ще ти гори около 10,освен ако наистиня няма никакъв трафик и колата ти е в уникално добро състояние.Термостатът се проверява много лесно - запали колата и се разходи малко,докато ти се отлепи стрелката и отиде на 50градуса(ако си с дигитално табло,докато светне първата лампа примерно).Спираш,отваряш капака и пипат големият маркуч които излиза от термостата и влиза в радиатора(горният е,ако не видиш веднага термостата се ориентираи по това)- трябва да е студен още.Ако е студен може да постоиш така 1-2мин,през това време тя ще вдигне още малко градуси и пипаш пак.Тръбата трябва да стане топла изведнъж при показание на уреда 90 или малко под 90 градуса,не по-рано.Ако е неизправен термостат ти гори 12/100 в граски условия(по това време на годината) си късметлияFiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
Ами...зависи колко я гониш,но ако караш кротко наистина не е нормално.Провери ли си термостата?Ламбда сондата ти,ако не е сменяна,сигурно е вече ленива,ако не и заминала.Тя би могло да се погледне.Тези двете,като за начало,ако те са в ред на първо четене не се сещам за друго.Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар