Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

много ли са 230к километра за FIAT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivel написа:
    аз да ти дам една изправна брава,с 11л бензин,пък хайде да те видя ще минеш ли 100км градско.никога.разхода е между 12 и 14.лятото на климатик само градско стига и 14,зимата в студено време също.иначе на дълго между 6,5 и 7.
    сигурен съм, че ще мина 100 км . без ръчкане. по разумно време - извън пиковите задръствания.

Коментар

много искам да те видя,а после и да се посмея

Коментар

За първи път чувам италианките,че пукали глави,това не е немски дизел,че да ги пука като пуканки,единствено 2.5 дизела на алфа,който е на ВМ Мотори,а не на Фиат е малко проблемен,а явно "майстора",който го е казал това,техническите му познания стигат до Голф 2 с карбуратор.Инъче аз какво да кажа с 4 италианки на главата,едната алфа пътува редовно София-Габрово и всеки ден се кара в София,другата се кара като на рали,а даже в момента е в Холандия,като е стигнала до там карана от един шофьор за около 30часа в скапано време.Темпрата ми е на 380000км по километраж,кара се всеки ден само до работа по 17км,отделно още къде ли не и има компресия 11 атм. на четирите цилиндъра и не е спирала цяла зима,пали си и на -20 и си върви без проблеми,а е и на 19 години.А за 1.6 моторите на Фиат може да се каже,че точно те докараха славата на италианците като производител на доста здрави и яки мотори,а славата им за слаба електроника вече започна да отива в историята,по простата причина,че вече не се монтира основно Бош,което за мен си беше равносилно на самоубийство,както казваше един колега-"проблемите на италианските коли,идват основно от немската електроника на Бош, монтирана в тях".За мен италианските коли нямат някаква разлика по издържливост спрямо немските,а предлагат за по-ниска цена повече комфорт и една камара екстри.Но колега,както каза Иво преди мен:КОЛА,ЖЕНА И ДИНЯ СЕ ВЗЕМАТ ВИНАГИ НА КЪСМЕТ,така,че за тези пари,ако е читава на пръв поглед,няма какво да му мислиш.
        FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

Колеги не му мисля изобщо, от 2 дни я карам нон-стоп за това не съм и писал. Колата е СТРАХОТНА. Върви много, маневрена, красива и удобна. Единственно този оборотомер не съм се тикал да видя от какво прави тези номера (когато си поиска започва да работи и си работи докато не я изгася и изстине. След това пак никакъв го няма докато не си реши сам да заработи). За 2 дни направих 240км градско каране За сега не съм видял едно лошо нещо. Горивото не съм го засичал, ама май си гори над 10-11/100 Поздрави колеги, глагодаря, че ми помогнахте с насърчения да си я взема.

Коментар

кажи на колегата по-горе дето щял да мине с 11 л 100км.много трудно постижимо ,особено зимата.но все пак разхода е единствения недостатък на тези мотори

Коментар

u_bo написа:
              infineon написа:
              На тоя мотор най сериозния проблем му е разхода. Ще дадеш много повече пари заради него отколкото заради дефект.
              8 do 9/100 LPG извънградско9.5 do 11/100 LPG градско зависи лято /зимаколко да е голям разхода ? А динамиката си е доста добра е ако се кара на бензин , предимно градско и то студена кола - ще е над 11/100 бензин
              Имах браво с тоя мотор- извънградско 8-9 е постижимо.Градско на газ разхода беше между 12 и 17 литра.А на бензин дори лятото с леко каране под 11 е непостижимо.
              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
              FIAT БРАВО 1.2 16v
              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

ето и един колега който е засякъл правилно разхода и знае че бензиновите мотори на фиат са си лакоми

Коментар

лакоми са на бензин извънградко гори около 6.5-7 с нормално каране, градско над 11, на газ извънградско с нормално каране 110-120 8.5-9/100 градско в софия и варна 13.5/100 лятото, зимата 15.5

Коментар

точно

Коментар

Working...
                    X