Някой може ли да ми каже как се обучава стъпково моторче на Fiat Bravo 1,6 16v
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обучение на стъпково моторче на Fiat Bravo 1,6 16v
Collapse
X
-
Re: Обучение на стъпково моторче на Fiat Bravo 1,6 16v
gringo999 написа:Някой може ли да ми каже как се обучава стъпково моторче на Fiat Bravo 1,6 16vКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
nedialk00
като го сложиш, не го стягаш докрай даваш на контакт и изгасяш, след тва стягаш до край, и даваш 2-3 пъти на контакт като чакаш по 5-6 секунди и гасиш, след тва палиш, остаяш да побачка 5-6 минути колата без да даваш газ само на празен ход и това е
Коментар
-
палиш и я оставяш да загрее до 90 градуса и да поработи няколко минути така, това му е обучението, правил съм го поне 10 пъти. Обаче на мен ми е по-лесно ако ще карам извънградско, никакво обучение не му правя, просто си карам и след прехода всичко е наред. Ако ще караш градско не става, понеже колата иска да гасне и се бъзикат оборотитеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:палиш и я оставяш да загрее до 90 градуса и да поработи няколко минути така, това му е обучението, правил съм го поне 10 пъти. Обаче на мен ми е по-лесно ако ще карам извънградско, никакво обучение не му правя, просто си карам и след прехода всичко е наред. Ако ще караш градско не става, понеже колата иска да гасне и се бъзикат оборотитеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
wwalker написа:Само буталото му се изтегля и развива. Почистваш отвора. Намазваш буталото с малко грес и го завиваш и набутваш обратно. Не му слагай течна смазка, че ще вземе да му се развие главата на буталцето, която също в на резба.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Би ли обяснил кое се развива,защото при мен отбелязаното с 2 се мърда надолу,но има някаква пружина,която го връща обратно. Това е често срещан ремонт,но не е описан подробно как се прави.
Коментар
-
dudulia написа:Би ли обяснил кое се развива,защото при мен отбелязаното с 2 се мърда надолу,но има някаква пружина,която го връща обратно. Това е често срещан ремонт,но не е описан подробно как се прави.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар