абсолютно е от тях успех с ремонта, сигурен ли си че гарнитурите на колектора са ОК, долната и 4те горни гарнитурки ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
след ремонт на дюзи бравото се форсира само
Collapse
X
-
nedialk00
-
благодаря колеги,утре ще я направя качествено просто за сефте бутам тая част на колата и останах малко изненадан че не заработи както очаквах,може ли да сложя първо дюзите и после да сложя рейката,мислех го днес като вариант но не съм сигорен става ли така или трябва да го направя по реда на разглобяване
Коментар
-
nedialk00
доколкото си спомням може, ама е по трудно да го правиш така, преди да почнеш да напъваш дюзите в леглата им, намажи отворите леко с веро, както и самите О пръстени, така ще си легнат правилно и ще влязат лесно
Коментар
-
nedialk00
тъкмо щях да пиша с масло да маже(не че и с веро не е същото ама с масло по-добре), че днес поправях пералнята в нас, и мазах с веро, че с масло ще вземе да изцапа дрехите после
Коментар
-
проблема е решен,не бях сложил дюзите както трябва на самата рейка бяха много на вътре и аз незнам как съм направил тая простотия,но тая вечер след работа се хванах и я сглобих както трябва,а за дроселовата клапа няма как и да става на въпрос защото преди да сваля дюзите вече бях сложил клапата и дори карах колата и след това реших да погледна въпросните дюзи
Коментар
-
nedialk00
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар