Здравейте колеги,започвам директно с проблема.Колата е фиат брава 1.2 16в и интересното е че съм доволен от нея....до днес!!!Изгасна ми по време на движение и след кратко оглеждане установих че не идва бензин до отпред(има една надка разглобяема преди дюзите).Бензиновата помпа се чува да работи но реших че това не е критерий че е здрава и я извадих,както си бях на пътя.Тя стои в една "чаша" в която предполагам че трябва да има бензин.Въпросът ми е кои пълни тази чаша за да има помпата какво да хвърля напред към двигателя.като напълних тази чаша помпата си хвърля бензин,и то яко но докато не свърши там,и после гредааа.ако някой знае от куде се пълни и иска да сподели с мен,моля да пише!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с бензиновата помпа
Collapse
X
-
ами тя кошницата се пълни сама нали самото и дъно е цедка за бензина,понякога се затлачва от мръсотии.на друг модел автомобил проблемът се реши с надупчване на затлачената цедка /е оставаме без нея ама кво от това/Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
-
Кошницата в долната си част трябва да има отвори за пълнене.Премахване на цедката за двигатели работещи с помпи на 3 бара не препоръчвам защото помпения елемент не е толкова прост като на помпите на 1 бар в смисъл ,че блокира от най-финната песъчинка и къса връзката с ротора или изгаря помпата.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Ето тук за подобна помпа но ти толкова няма да е разглобявашРазглоби кошницата и почисти от долу където смуче помпата .http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=74076
Коментар
-
Tornado написа:Кошницата в долната си част трябва да има отвори за пълнене.Премахване на цедката за двигатели работещи с помпи на 3 бара не препоръчвам защото помпения елемент не е толкова прост като на помпите на 1 бар в смисъл ,че блокира от най-финната песъчинка и къса връзката с ротора или изгаря помпата.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
кола
Като се разглоби кошницата -/на 2 те оси има нещо като зегерки /се вижда от къде смуче бензин най от вън има едно вдлъбнато и там има една малка тръбичка Няма начин трябва да извадиш кошницата това е положението говоренето е излишно .И внимави като вадиш маркучите -тръбичките вход /изход.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар