Колеги преди два дни заредих до горе но забелязах че стрелката на бензиномера започна много бързо да пада.Карах само градско в София.Минах 107км.и реших да напълня за да я засека.Събра 15.86 литра.УЖАС.Колата пали при тия студове без проблем върви нормално не съм буксувал и се чудя каква ли е причината.Моля колеги помагайте.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Висок разход Брава 1.4
Collapse
X
-
Re: Висок разход Брава 1.4
valeri.conchev написа:Колеги преди два дни заредих до горе но забелязах че стрелката на бензиномера започна много бързо да пада.Карах само градско в София.Минах 107км.и реших да напълня за да я засека.Събра 15.86 литра.УЖАС.Колата пали при тия студове без проблем върви нормално не съм буксувал и се чудя каква ли е причината.Моля колеги помагайте.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Колега тези 107км. на един път ли ги мина или на няколко? Как ги мина-нормално каране или седене в задръствания?Преди да се впуснеш с ремонти и харчове за части засечи на един път като е загряла да покараш в нормален трафик,а не свръхтрафик...или да се постопли времето и тогава да засичаш реален разход.На мен в големия студ онзи ден разхода ми бе приблизително 15/100 газчица вместо нормалните 11-12 литра при положение,че паля и пътувам първите километри на бензин.Просто студа беше и на някои места още е сериозенEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар