Здравейте колеги, имах лошата учест да откаже стартера, та какво правеше, когато дам на контакт варти и се чува но на празен ход в смисал все едно не е захапал и върти напразно... взех един 2-ра ръка и той го прави същото но мн по рядко , та въпроса ми е какво може да е и рециклира ли се стартера , какви парички излиза ?Мерси много на всички !П.С.: Става въпрос за Фиат брава 1,6 16в.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Брава проблем със Стартер!!!
Collapse
X
-
Ми според мен трябва да се махнат скоростите, изцяло да се откачат, за да може да се махне меховика и да се смени венеца му (или целият). Бъркам ли? Обаче после как ще се балансират маховика и коляновия вал без да са свалени - никаква идея си нямам."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
хахаха малеее то голяма лудница ? ии защо всички ви навява на мисалта че е маховик, не може ли стартера да превата или нещо от сорта да върти и да се чува едно ццццццц.... или нз как да го опиша?Пффф мамка му те сигурно 200 лв най малко за разцепването и смяната , а тва дето казваш колега нямам идея даже че се балансират ...
Коментар
-
Ми ако не се балансира ще мине през двигателя като сач на циркуляр и като нищо ще ти резне някоя част от тялото, представи си желязо тежащо няколко кг да се върти с хил. оборота в минутаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ми може да са ти зацапани двата медни болта, които правят връзка за да изхвърлят бендикса, примерно. Вземи го разглоби и виж какво е положението."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар