Здравейте колеги. Проблема е следния... Карам Брава 1.6 103к.с., преди 2 дни ми свърши бензина и оставих колата на сред пътя. Вчера отидох да си я прибера и и сипах почти 4 литра бензин но пък акумулатора ми падна и не завъртя достатъчно за да запали. Заредих го и днес пак я пробвах. Първоначално запали но с много тормозене работеше, все едно е на 2 цилиндъра и взе че угасна. После на няколко пъти припалваше само, и от въртене пак ми падна акумулатора. Заредих го отново но вече не иска и да припали. Погледнах маркуча за бензина и се оказа, че не стига бензин до двигателя, а помпата си бръмчи както обикновенно. Предполагам, че нещо е замръзнало но не знам какво може да е и как да го оправя, а колата ми трябва спешно... Ще ви бъда много благодарен ако ми помогнете да я оправя...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОМОЩ Фиата не пали
Collapse
X
-
Колегата ти писа точно и ясно да сложиш още бензин и аз мога да се хвана на бас че ще запали без проблем ако толкова ти се свидят 10 лв защо изобщо си си купил кола.И не си прави живота по сложен да размразяваш колата иска гориво така са устроени като глътне въздух и после 8/10 литра.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
dani389 написа:Колегата ти писа точно и ясно да сложиш още бензин и аз мога да се хвана на бас че ще запали без проблем ако толкова ти се свидят 10 лв защо изобщо си си купил кола.И не си прави живота по сложен да размразяваш колата иска гориво така са устроени като глътне въздух и после 8/10 литра.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
wwalker написа:Помпата е засмукала боклуците, филтъра също се е задръстил. После отиват към инжекторите. Ще запали с още бензин и пак ще е трудно. Играл съм го този мач. Като запали дюзите ще започнат да чаткат отчетливо за минута и после всичко е ОК.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Колеги, днес сипах още 5 литра бензин и пак не запали.... След това свалих свещите и бях потресен от това което видях.... Бяха черни като въглен.... Смених ги и колата запали от раз... Добре, че беше жената да ми каже да ги погледна... :D :D :D :D :D :D :D :D Благодаря все пак за съветите...
Коментар
-
crazy_bravo написа:Колеги, днес сипах още 5 литра бензин и пак не запали.... След това свалих свещите и бях потресен от това което видях.... Бяха черни като въглен.... Смених ги и колата запали от раз... Добре, че беше жената да ми каже да ги погледна... :D :D :D :D :D :D :D :D Благодаря все пак за съветите...
Коментар
-
bobizdr написа:crazy_bravo написа:Колеги, днес сипах още 5 литра бензин и пак не запали.... След това свалих свещите и бях потресен от това което видях.... Бяха черни като въглен.... Смених ги и колата запали от раз... Добре, че беше жената да ми каже да ги погледна... :D :D :D :D :D :D :D :D Благодаря все пак за съветите...Fiat Bravo 1.4 12v Ex.
Alfa Romeo 147 1.9 jtd
Alfa Romeo 147 1.9 jtd
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар