Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво ХГТ 2000 не пали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво ХГТ 2000 не пали

Здравейте колеги ,нов съм както в форума така и като опит в шофирането. Проблема е следния, в неделя запалих двигателя ,но имах глупоста на минусови температури да го изфорсирам до край тоест стигна 6000 оборота и се самоизключи. Всякакви по-нататъшни опити за запалване бяха безуспешни , единствения резултат бе ,че изтощих акумулатора .По таблото всичко свети както трябва чува се звука на помпата дето подава горивото но...Същия ден се опитахме с един приятел да я бутнем да запали но без успех . Днес един колега ми даде ток от неговия акумулатор мъчихме но няма резултат. Ще съм ви благодарен ако ми дадете някой съвет каква е причината , освен в задкормилното устройство

ремъка здрав ли е ?

Коментар

Хмм ,не съм го гледал ,имаш предвид да не е прескочил някой зъб или .....не дай боже да е това

Коментар

Я първо чуй дали ти работи бензиновата помпа и провери краш бутона
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Краш бутона е под шофьорската седалка нали , какво точно трябва да му погледна ,извинявай за некомпететния въпрос

Коментар

А стартера върти ли? Това не го споменаваш..
            "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
            Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Натисни го. Стартера също както каза Synthy, Като отвориш капака нещо нетипично да ти прави впечатление.

Коментар

Даа стартера си върти , нищо нередно не видяхме с колегата при отворен капак , само констатирахме , че върти а не ще да запали ,въпреки че доста време опитвахме Ей сега ще слезна да го вдя азп този краш бутон ,апропо бензиновата помпа си жужи подкачва....

Коментар

Щом жужи остави го краш бутона, извади и виж свещите в какво състояние са и дали подават искра

Коментар

Working...
                  X