Dido_Lyubenov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ неще да пали
Collapse
X
-
мен ми прилича на задавена пробвай да въртиш на старте и да не даваш ГазШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
k_tochev написа:Колего ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН ВЕЧЕ ТЕМАТА Е ЗА ТРИЕНЕ ...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Айде, и аз да се отчета с непалеща кола (@&$%#^$& - цензура). Снощи със сетни сили на акумулатора (едвам въртеше) и запали. Бензин има, ауспуха не е замръзнал. Обаче тази сутрин йок - нема никой. Спрях да въртя преди да падне напълно акумулатора. До тук набеждавам датчика на коляновия вал. Кабелите са нови, свещите също, бобината е мерена - всичко е както трябва. Ако датчика долу е дал фира, ще има ли искра (предполагам няма да има, но все пак да попитам по-знаещите)? Ще накарам довечера като се прибера някой да върти аз да гледам за искра дали има. Изкихва колата, аха да запали обаче йок. Мирише на неизгорял бензин, от ауспуха излизат гадости (т.е. не е замръзнал). Клоня силно към този датчик. Вие какво мислите? Всичко това се случва при -11, -9 градуса."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Не ме устройва "като се стопли ще се оправи". Искам да пали и на студено. А ток не ми трябва, ще заредя акумулатора и ще въртя отново, той падна от въртене, не от студа.П.С. офтопикда знаете, бош силвър е нечовешки акумулатор, има една приказка "яката работа" !!"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Записвам се и аз в клуба на непалещите Фиати... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 За втори път ми го прави тоя номер в последните няколко дена! Първия път не искаше да пали и след час въртене запали, работеше калпаво и гаснеше на празен ход но след това палеше.....на другия ден си оправи празния ход и работеше нормално до снощи....Отбелязвам че колата пали работи известно време и гасне в движение на скорост... Ток има до всички свещи , бензин има обаче само във входящия маркуч ,обратния беше само мокър но няма налягане....при въртене пукат гърнетата и чади черно...същото се случва и при дърпане на скорост....стопих нов акумулатор..Колата е само на бензин,нищо не свети по таблото(уж всичко е наред)..Пари за сервиз няма!....Май съм за диагностика...Мнения
Коментар
-
banski starec написа:Записвам се и аз в клуба на непалещите Фиати... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 За втори път ми го прави тоя номер в последните няколко дена! Първия път не искаше да пали и след час въртене запали, работеше калпаво и гаснеше на празен ход но след това палеше.....на другия ден си оправи празния ход и работеше нормално до снощи....Отбелязвам че колата пали работи известно време и гасне в движение на скорост... Ток има до всички свещи , бензин има обаче само във входящия маркуч ,обратния беше само мокър но няма налягане....при въртене пукат гърнетата и чади черно...същото се случва и при дърпане на скорост....стопих нов акумулатор..Колата е само на бензин,нищо не свети по таблото(уж всичко е наред)..Пари за сервиз няма!....Май съм за диагностика...Мненияа колкото до моя проблем сега колата вече е добре. обаче в следствие на лош маховик:муцунката на стартера се чупи,от там яде още повече маховика от там парченца влизат в кутията и съединителя мармалад.та мисълта ми е ако не пали и от стартера се чуват странни метални звуци не дърпаите колата на скорост щото става олеле
fiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар