Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ неще да пали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Dido_Lyubenov написа:
    k_tochev написа:
    да голега Лубенов вапроса са реши с яко нагряване на гарнетата но аз за пьрви пьт виждам така да замрьзва ауспуха на които кажа неми вярва :D поздрави от бургас...
    Аз ти вярвам - виждал съм този проблем П.П. : Някои хора пробиват дупка от долу на задното гърне, да изтича конденза, който се образува при каране на газ. Предимно там замръзва. Предните гърнета се нагряват повече и не задържат конденз по време на работа на ДВГ, но в задното се натрупва до такава степен, че като ускоряват или тръгнат по баир нагоре, чак започва да теч конденза като че от чешма.
    да то и аз бробих вече :D

Коментар

мен ми прилича на задавена пробвай да въртиш на старте и да не даваш Газ
      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Колего ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН ВЕЧЕ ТЕМАТА Е ЗА ТРИЕНЕ ...

Коментар

k_tochev написа:
          Колего ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН ВЕЧЕ ТЕМАТА Е ЗА ТРИЕНЕ ...
          Е колега, щом ти си го имал проблема, възможно е и някой друг да го има същия проблем и темата да е полезна.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

И това е вярно колеги просто никога несьм вярвал че може да ми замрьзне ауспуха дано да е полезна на някои колега с такьв проблем

Коментар

кола

Замръзва и още как сега е отмразявах . Карам на газ и до вчера си беше наред ама сутринта не ще и сега с малко нагряване запали Дори ми беше паднал акумулатора сутринта.
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Айде, и аз да се отчета с непалеща кола (@&$%#^$& - цензура). Снощи със сетни сили на акумулатора (едвам въртеше) и запали. Бензин има, ауспуха не е замръзнал. Обаче тази сутрин йок - нема никой. Спрях да въртя преди да падне напълно акумулатора. До тук набеждавам датчика на коляновия вал. Кабелите са нови, свещите също, бобината е мерена - всичко е както трябва. Ако датчика долу е дал фира, ще има ли искра (предполагам няма да има, но все пак да попитам по-знаещите)? Ще накарам довечера като се прибера някой да върти аз да гледам за искра дали има. Изкихва колата, аха да запали обаче йок. Мирише на неизгорял бензин, от ауспуха излизат гадости (т.е. не е замръзнал). Клоня силно към този датчик. Вие какво мислите? Всичко това се случва при -11, -9 градуса.
                "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

кола

Не пипай датчиците като се стопли ще се оправи нека някой да ти даде ток да не тормозиш колата .
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Не ме устройва "като се стопли ще се оправи". Искам да пали и на студено. А ток не ми трябва, ще заредя акумулатора и ще въртя отново, той падна от въртене, не от студа.П.С. офтопикда знаете, бош силвър е нечовешки акумулатор, има една приказка "яката работа" !!
                    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Знам аз съм с такъв Bosch Silver S5, върти като бормашина
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Точно, моят е същият

Коментар

Записвам се и аз в клуба на непалещите Фиати... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 За втори път ми го прави тоя номер в последните няколко дена! Първия път не искаше да пали и след час въртене запали, работеше калпаво и гаснеше на празен ход но след това палеше.....на другия ден си оправи празния ход и работеше нормално до снощи....Отбелязвам че колата пали работи известно време и гасне в движение на скорост... Ток има до всички свещи , бензин има обаче само във входящия маркуч ,обратния беше само мокър но няма налягане....при въртене пукат гърнетата и чади черно...същото се случва и при дърпане на скорост....стопих нов акумулатор..Колата е само на бензин,нищо не свети по таблото(уж всичко е наред)..Пари за сервиз няма!....Май съм за диагностика...Мнения

Коментар

banski starec написа:
                            Записвам се и аз в клуба на непалещите Фиати... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 За втори път ми го прави тоя номер в последните няколко дена! Първия път не искаше да пали и след час въртене запали, работеше калпаво и гаснеше на празен ход но след това палеше.....на другия ден си оправи празния ход и работеше нормално до снощи....Отбелязвам че колата пали работи известно време и гасне в движение на скорост... Ток има до всички свещи , бензин има обаче само във входящия маркуч ,обратния беше само мокър но няма налягане....при въртене пукат гърнетата и чади черно...същото се случва и при дърпане на скорост....стопих нов акумулатор..Колата е само на бензин,нищо не свети по таблото(уж всичко е наред)..Пари за сервиз няма!....Май съм за диагностика...Мнения
                            привет колега на скоро имах такъв проблем!!!ходих на диагностика резултат никав.при мен не гаснеше само ако помпя гаста оставя ли я на свободна или на скорост дори ако падне под 1500 оборота и гасне.чистих стъпковия мотор кво ли не правих даже опънах дросела нищо накрая случаино свалих акомулатора че викам да го позаредя че то на ден по 100 паления се гасне и взе че се оправи натупало грешка и гасне колата и тва е.значи докато е студена работи обаче след1-2 километра и почва да гасне.та ако не си пробвал този номер пробвай.надявам се да се получи!!!!! а колкото до моя проблем сега колата вече е добре. обаче в следствие на лош маховик:муцунката на стартера се чупи,от там яде още повече маховика от там парченца влизат в кутията и съединителя мармалад.та мисълта ми е ако не пали и от стартера се чуват странни метални звуци не дърпаите колата на скорост щото става олеле
                            fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

Пробвах и с откачане на клемите десетина пъти...отделно цяла нощ беше без акумулатор....неще гадината и тва е....странни шумове не се чуват.....освем в смукателния колектор след въртене има едно като къркорене(странно е за обясняване)...шум като от въздух за части от секундата

Коментар

И аз чувам същото някой може ли да обясни защо е така. Аз го имам това от както я купих колата, демек от година и половина.

Коментар

Working...
                                X