Здравейте!Имам проблем с отработените газове на фиат уно.Не успях да мина технически преглед,заради високи нива на вредни емисии в отработените газове.Говорих с различни майстори,всеки разбира се е на различно мнение,основните са,че има гарнитура за смяна,остарели гумички на клапаните,свещи,катализатор.Катализатора е смемен преди две години,свещите са нови.Не съм наблюдавал стриктно разхода на масло,не бих могъл да кажа с точност колко гори.Пушека от ауспуха е с цвят на пара,не мирише на масло,няма сажди.Моля ви за съдействие,благодаря ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с газовете на Уно
Collapse
X
-
Re: Проблем с газовете на Уно
Васил Добрев написа:Здравейте!Имам проблем с отработените газове на фиат уно.Не успях да мина технически преглед,заради високи нива на вредни емисии в отработените газове.Говорих с различни майстори,всеки разбира се е на различно мнение,основните са,че има гарнитура за смяна,остарели гумички на клапаните,свещи,катализатор.Катализатора е смемен преди две години,свещите са нови.Не съм наблюдавал стриктно разхода на масло,не бих могъл да кажа с точност колко гори.Пушека от ауспуха е с цвят на пара,не мирише на масло,няма сажди.Моля ви за съдействие,благодаря ви предварително!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар