Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с разход на Фиат Браво 1.6 16в .Помогнете :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На мен от сондата ми се давеше мотора, отзад хвърляше повече от колкото действително изгаряше и разхода 20 :DПогледнах отдолу и видях че кабелчето на сондата се мандахерца изтръгнато и сложих такава от друга кола.Проблема е че не знам каква беше другата кола ама е патрон сега :D
    Bravo 1.6 16v
    Mondeo 97 1.8TD

Коментар

Ходих на майстор и каза,че колата прекъсва и трябва да се сменят свещите заради това давала такъв разход .
      @@

Коментар

А ти усещаш ли да прекъсва докато караш, или на ПХ ?
        "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
        Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
        Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Ако караш сутрин 3км. до работа и вечер обратно ми се струва възможно.
          Palio Weekend 1.7 TD

Коментар

Момчета смених свещите и ми казаха,че ангренажния ремък не е бил зацепен правилно прескачал с 1 зъб или нещо такова и трябвало да го смена негозаради това бил такъв разхода
            @@

Коментар

ddimkata написа:
              Момчета смених свещите и ми казаха,че ангренажния ремък не е бил зацепен правилно прескачал с 1 зъб или нещо такова и трябвало да го смена негозаради това бил такъв разхода
              Забелязвал ли си да върти повече време докато запали и да е по-мудна от обикновено(това са признаците на прескочил ремък),въпреки,че ми се струва от 1 зъб няма да се усети толкова,но да не разсъждавам напразно и този вариант го има,но отиди в доверен сервиз да не да ти вземат парите напразно и как разбраха,че е прескочил като на този мотор няма белези.
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Working...
              X