Здравейте,Карам Пунто, 98г, 1200, бензин, 85 коня 16V. От няколко дни имам проблем с оборотите. Когато съм на ниска предавка - 1, 2 или 3-та и съм между 1500 и 2500 оборота и ми завлачва, ако мога така да се изразя. Все едно падат оборотите. Иначе си ги вдига спокойно до 6000 на втора примерно, но в по-ниските обороти и все едно ту дава газ, ту не. Някакво много гадно. Когато още не е загряла не го прави този проблем, но след като постоя 1-2 мин и тръгна и на 5-тата минута започва. От това, което прочетох в нета може или да е от ламбда сонда, свещи или нещо друго. То е ясно, че трябва да я заведа на сервиз, но я карам в София, а не съм от столицата. Можете ли да ми препоръчате някакъв сервиз( по възможност в Младост. Дианабад, Дървеница), в който ще свършат работа и няма да ме преметнат нещо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с мощност на Фиат Пунто
Collapse
X
-
Е ми някой олега в райна може да я закачи и да я погледне преди да се влачиш по сервизите, аз съм в района но не мога да помогна с диагностична апаратура и все пак може да се съберем да я погледнем.както се казва не съм генеколог ама може да погледнаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
kiro_hot написа:Стъпково моторче, то така мени обороти.Ходи на Диагностика.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
S_BANKOV написа:както се казва не съм генеколог ама може да погледнаYellow_Flash_Colorz_PDT_10 Хаха това ме разби направо.
Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Re: Проблем с мощност на Фиат Пунто
ppero написа:S_BANKOV написа:единствения по свестен сервиз за който се сещам в района е ВИП сервиза срещу ЕКО в Младост 1 До БИЛА.Закачал ли си я на диагностика до сега?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Да, в Младост търся. Тази седмица се затопли и реших да я дам някъде, ама тук само за този Вип Сервиз сте писали, а за него много лоши мнения чета във форумите и нещо не съм надъхан. Видях няколко добри, които само ги хвалите във форума, ама почти всички са в Люлин или Левски, а ми е трудно да стигна до там. Няма ли някой друг около Младост?Няма мое, няма твое - светът е Берое.
Коментар
-
benito написа:Да, в Младост търся. Тази седмица се затопли и реших да я дам някъде, ама тук само за този Вип Сервиз сте писали, а за него много лоши мнения чета във форумите и нещо не съм надъхан. Видях няколко добри, които само ги хвалите във форума, ама почти всички са в Люлин или Левски, а ми е трудно да стигна до там. Няма ли някой друг около Младост?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Пич, аз не мога да стигна до Люлил или Левски, дали знам Дани в Дружба? Както и да е, ти ми предложи тези то Вип, все тая.. лек денGrande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар