aksmk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на Пунто МК2
Collapse
X
-
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
здрасти колега имам 1.2 16в(като гледам споменатия разход на бензин на 1.2 60 коня, разлика няма).Разход на горивото между 7.5 и 8.5 зависи от задръстването средно 8 го сложи, при 1.2 16 може да срещнеш 6 скорости или някой автоматик.съединителите на 1.1 мк1 1.2 мк2 1.2 16v mk2 са еднакви (на 1.1 и 1.2 са с няколко милиметра разлика в фероводия но пък стават) от опит ти го казвам това за съединителите . За 3 дни смених на 1.2 16 (моето съединителя) и после бях взел за 1.2 съединител а пунтото се оказа 1.1 и се оспа и всичките бяха с еднакви големини.Правил съм по моето тапа на блока (от аутоиталия оригинална е 13 лв) четох, че е често срещан проблем.на 1.2 16 ако сменяваш гарнитура клапани се сваля смукателен колектор ангренажен ремък. по ходова част и 2 60 и 80 коня мисля, че са еднакви. Успех с покупката другото което съм сменявал е масла свещи кабели ремъци стандартно обслужване)1.2 16в събира 2.8 литра масло и 1.65 литра масло за скоростите (моето е с 6 но мисля, че и 5тицата ще събира същото количество.)мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
aksmk написа:infineon написа:Вземи си по добре 1.3 мултиджет. Мотора е с верига, и е доста икономичен.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
ами има един колега който подкрепям за мултиджета,но и jtd-то също е добро.а пък за качествата на мултиджета няма да говоря.имам приятел ,който работи в сервиз в германия и казва че съвременния италианския дизел е един от най -добрите.в момента в германия е хит алфа жулиета на цена от 40 000 евро.а за колегите от опел мо га да ги питам защо опел не си направят сами дизелов мотор-амои защото не могат.а какво ще кажат за компютрите на повечето опели че и те дават фира.изводите са за вас
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар