killah_baby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
неоткриваемо тресене на двг.
Collapse
X
-
kaci написа:killah_baby написа:колега за какво ти трябваше цената на съединителя и как е ,добре или съм се минал ???weekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
ivel написа:провери да не смучи въздух от смукателните колектори-например от сервото на спирачките.weekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
NikMar написа:Какво стана с тресенето, гложди ме любопитството за резултата?weekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
killah_baby написа:NikMar написа:Какво стана с тресенето, гложди ме любопитството за резултата?FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
galinchooo написа:killah_baby написа:NikMar написа:Какво стана с тресенето, гложди ме любопитството за резултата?weekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
killah_baby написа:NikMar написа:A какво стана със свалянето на скоростите?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
galinchooo написа:За тоя проблем вероятна причина радиатор колега...И моята беше така след като смених термостат...2-3 дена=1лтр антифриз....вече си мислех да отварям двигателя като мислех че го гори,но в крайна сметка излезна радиатора...макар че бях му сложил присадка за спиране на теча.Видимо не капе на земята(нито в купето),но като загрее го изпарява.От към радиатора на климатика страната беше мокър,но там не се вижда докато не го демонтираш...С новия нямам проблем вече 5ти ден.....
Коментар
-
wwalker написа:galinchooo написа:За тоя проблем вероятна причина радиатор колега...И моята беше така след като смених термостат...2-3 дена=1лтр антифриз....вече си мислех да отварям двигателя като мислех че го гори,но в крайна сметка излезна радиатора...макар че бях му сложил присадка за спиране на теча.Видимо не капе на земята(нито в купето),но като загрее го изпарява.От към радиатора на климатика страната беше мокър,но там не се вижда докато не го демонтираш...С новия нямам проблем вече 5ти ден.....FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
FGRC написа:Колега да не би някой от инжекторите да не работи както трябва.При тебе по скоро двигателя се клати и клати цялата кола.Това често се получава от недобре работещ цилиндър, особено пък петак.weekend hlx 2.0 20v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар