здравейте отново, в неделя посетих колегата white power и ми отдели предостатъчно време и бе така добър да ми обясни някои работи ,за което много благодаря . Сега към проблема-още седи неоткрит днес бях пак в сервиз и прегледаха пак абсолютно всичко от което може да е и което е проверено до сега вече 4 пъти. Освен това погледнахме и шайбата на коляновия вал да не е сдала багажа, но беше наред. след това откачихме паразитния ремък и запалихме да неби от там да идва проблема но не нямаше промяна. гледахме и изпускателната система и там няма нищо.Единственото нещо което още не съм направил е да смъкнеме скоростите ,но май и това трябва да направя за да изключим възможността проблема да е в съединителя или маховика.Хаиде колеги даваите да го нищим този мистериозен проблем защото вече съм изнервен до краен предел , но не защото се е счупило нещо а защото не знам къде е проблема и съм безсилен да го реша.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
неоткриваемо тресене на двг.
Collapse
X
-
kaci написа:killah_baby написа:kaci написа:Нещата започват да стават страшниweekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
killah_baby написа:kaci написа:killah_baby написа:kaci написа:Нещата започват да стават страшни"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
killah_baby написа:Да и в тези няколко казваш за изпускателна система да погледна и да снимам тампоните : тампоните не съм снимал щото не намерих с какво моята нокия 1208 не прави хубави снимки но ще направя въпреки че 4 различни сервиза ги гледаха и нямат основание да смятат че са те. изпускателаната система прегледахме вчера няма проблем там премостване . паразитен наричам ремъкът който се задвижва от шаибата на коляновият вал и двийи алтернатора. Относно дали си падам състезател не знам какво те е накарало дори и да си го помислиш при положение че назад в темата съм написал че колата я кара предимно жена ми аз много рядко и обикновенно си возя детето в нея, а пък ти прецени с детето в колата дали си падам състезател . п.с ще направя снимките в близките дни просто нямам с какво
Коментар
-
kaci написа:killah_baby написа:Да и в тези няколко казваш за изпускателна система да погледна и да снимам тампоните : тампоните не съм снимал щото не намерих с какво моята нокия 1208 не прави хубави снимки но ще направя въпреки че 4 различни сервиза ги гледаха и нямат основание да смятат че са те. изпускателаната система прегледахме вчера няма проблем там премостване . паразитен наричам ремъкът който се задвижва от шаибата на коляновият вал и двийи алтернатора. Относно дали си падам състезател не знам какво те е накарало дори и да си го помислиш при положение че назад в темата съм написал че колата я кара предимно жена ми аз много рядко и обикновенно си возя детето в нея, а пък ти прецени с детето в колата дали си падам състезател . п.с ще направя снимките в близките дни просто нямам с каквоweekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
Колега, като проверяха дали проблема е в скоростната кутия, как го направиха ? просто както си работи ДВГ на празен ход, натиснаха съединител, или и включиха на скорост, без да пускат съединитела ? Провери лично ти следното : запали ДВГ, на място на празен ход тресе - тоест се клати нали така, натисни съединител, има ли разлика ... , после включи на някоя скорост, и задръж съединитела натиснат, без да потегляш, има ли разлика ... - дай отговори на тези въпроси, и ще разберем дали е в съединитела проблема. По описанията които намерих набързо, демпфера е на феродовия диск, ако греша, колегите да ме поправят !Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:По описанията които намерих набързо, демпфера е на феродовия диск, ако греша, колегите да ме поправят !Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Dido_Lyubenov написа:По описанията които намерих набързо, демпфера е на феродовия диск, ако греша, колегите да ме поправят !chaveto написа:При всички положения клатенето няма да е от феродото, ако има де баланс то ще е от маховик и притискател. Напълно е възможно да е изпаднала някоя пластина..... и баланса да е на кино (3Д) Затова и по напред беше написано да се погледне през някакъв отвор дали всичко е наред.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар