Дано сте прави за случайното съвпадение между случката със скоростите и прблем по електриката :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
неоткриваемо тресене на двг.
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:ivel написа:ако е дизелов мотор мога да се съглася че вибрацията може да е от тампон,но на бензинов е смешно и непрофесионално да си мислим че е от тампонweekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
ето и малко снимки от свалените скорости. да кажа само че няма никакъв видим проблем в съединителя освен търкането на лагера в притискателя. по маховика няма никакви видими деформации болтовете са здрави и стегнати . така че "пророците" който предположиха че не е там проблема се оказаха правиhttp://koceboce07.snimka.bg/automobi...tel.650497.allweekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
WhitePower написа:и сега пак тресе илимерни една компресия това ми идва на акълаи ако нямапроблем съм и там съм пас аз нямам повече идейweekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:То от тампоните със сигурност ше се успокои, въпроса е колко. Поне заслужаваше ли си да се разглобява съединител- беше ли достатъчно износен, или ...weekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
kaci написа:Това с притискателя е нормално за кола карана от жена!Чудно ми е защо не са сменили втулката (не е тампон) при положение, че сега и е бил момента Задния тампон погледнаха ли го така както ти написах (с демонтиране)?weekend hlx 2.0 20v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар