имам брава 1,4 моно и типо1.4моно а на бравата двигателя е скапан и реших да пробвам да трансплантим двигателя.моля ви ако някой е опитвал да пише тук
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
може ли двигател на типо 1.4моно да влезне в брава
Collapse
X
-
Да може. Все пак са една и съща база. Трябват ти лапите с тампоните. Ел инсталиция ще трябва да прехвърлиш както и да смениш и генерацията, защото на 8 клапановия изпускателя му е отзад.Доколкото знам може да използваш скоростната кутия от бравата, но това по-скоро ще стане ясно в процеса на работа.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
здр отново днес искарах двгателя на типото за сега маи вси4ко е ок но понеже сам на работа от понеделник до петак 6те трябва да по4акам малко. Ина4е двигателя на типото е много добар и дано поне си заслужава. и инсталацията е доло горе сащатата само ме претесняват колекторните траби но дано паснат без ремонт. МОЛЯВИ АКО НЯКОИ Е ПРАВИЛ ПОДОБНО НЕЩО ДА МИ СПОДЕЛИ ДА МИ ПОМОГНЕfiat brava s.x. 1.4 12v .1997g.
Коментар
-
здр отново днес искарах двгателя на типото за сега маи вси4ко е ок но понеже сам на работа от понеделник до петак 6те трябва да по4акам малко. Ина4е двигателя на типото е много добар и дано поне си заслужава. и инсталацията е доло горе сащатата само ме претесняват колекторните траби но дано паснат без ремонт. МОЛЯВИ АКО НЯКОИ Е ПРАВИЛ ПОДОБНО НЕЩО ДА МИ СПОДЕЛИ ДА МИ ПОМОГНЕfiat brava s.x. 1.4 12v .1997g.
Коментар
-
Абе няма, теб кисели полицаи не са ли те спирали, ще тръгне да се заяда и знаеш до къде може да стигне.Ще има дай талона, аре сега да видим номерата и кво изненада, и ще кажете че на малкия талон го няма номера на двигателя ама на ГО го има така че пак може да изгорите.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Изпускателния колектор и двуцевката са други защото са отзад на мотора. Място има. Само подозирам че края на двуцевката не е с мека връзка ами с "леща" така че преди средното гърне ще трябва да се преправи за да пасне.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Да, на Типо е с леща. което ме навежда на мисълта, че имам една такава някъде, чистак нова. На колегата ако му потрябва, само си поема транспортните разходи. Подарявам я."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар