здр колеги кажете какво има в заграденото защото изпуска вода от там (сълзи)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат браво 1.4 12 проблем
Collapse
X
-
Re: фиат браво 1.4 12 проблем
viktor88 написа:здр колеги кажете какво има в заграденото защото изпуска вода от там (сълзи)Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Re: фиат браво 1.4 12 проблем
Tornado написа:viktor88 написа:здр колеги кажете какво има в заграденото защото изпуска вода от там (сълзи)
Коментар
-
Не знам в твоя случай някоя добавка за спиране на теч дали ще помогне да не разбутваш сега всичко около тази тръба.Има си гарнитури на местата където отвежда охладителната течност от главата.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
И при мен там сълзи и по магазините не можах да намеря гарнитура. За пръв път като свалях тая тръба гарнитурата беше нещо подобно на картон, не знам дали е оригиналната или някой я е правил. Тя тая тръба не знам нужно ли е да се маха, за да се сложи гарнитура, не знам ако се охлаби 4-5мм колкото да се пъхне гарнитурка дали няма да стане.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
viktor88 написа:а този Клингирит издържа ли на вода да не стане някоя беля някаде на пътFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар