провери колко зарежда алтернатора като я запалиш и опитай с друг акумулатор и зачисти клемите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОМОЩ Фиата не пали
Collapse
X
-
nedialk00
-
nedialk00
виж датчика на коляновия вал най-вероятно ще е от него щом си и с нов акумулатор, но все пак провери първо акумулатора, особено ако е български
Коментар
-
nedialk00 написа:виж датчика на коляновия вал най-вероятно ще е от него щом си и с нов акумулатор, но все пак провери първо акумулатора, особено ако е българскиКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
nedialk00
то еку-то на 1.6 е до, отстрани до термостата малко трудно да се намокри от антифриз, ама знае ли човек централата му на ейрбег-а със сигурност е мокра от протеклото отоплително радиаторче, ама еку-то да е мокро от антифриз, хич не ми се вярва
Коментар
-
Може да е наред стрелката и да си играе,ако няма антифриз ти като и подадеш газ и стрелката се вдига,също се вдига ако чакаш на светофар и като тръгнеш да речем караш с 50-60 на ниски обороти и стрелката пада,така става като няма вода/антифриз,а също и като има въздух в системата.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
vesko_brava_103hp написа:Пали само на бутане, лампите на таблото се оправиха, но загрява много бързо. Как да я обезвъздуша??? Опитах на входа на парното има едно дето се отвива и от там веднага тръгна вода. След това отвих на радиатора горе в ляво и там има някакво дето се отвива но и там тръгна веднага вода, но на входа на парното водата беше топла, а на радиатора беше студена. Минах 2-3 км. и на радиатора вече е топла, но пак си загрява. А стрелката за температурата играе все едно музика съм и пуснал.....
Коментар
-
Не това е термоелемент който реагиар на определена температура.Това е консуматив така че ако имаш възможност сменяй го, но предполагам това няма да ти реши проблема.Търся една тема на Рокамбол за проеркана термостат сигурен съм че я има и тук но незнам къде е.ето я същата от друг форум http://forum.italauto-bg.net/viewtopic.php?f=57&t=20Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар