Здравейте колеги, Някой може ли да ми каже колко струва воден радиатор за Браво 1,6 бензин 97г.? Идея за добър сервиз където могат да ми го сменят също ми трябва. Ако имате идея за цена само на частта и на радиатора със смяната ще е чудесно. Спешно е !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
радиатор за Браво 1,6 бензин 97г
Collapse
X
-
Радиатор можеш да намериш в раздел продава втора употреба - при Ники в Драгичево, при Италянеца, и при Асенси в Красна поляна - със сигурност има.Сервизи също има, но колата в движение ли е?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
S_BANKOV написа:Радиатор можеш да намериш в раздел продава втора употреба - при Ники в Драгичево, при Италянеца, и при Асенси в Красна поляна - със сигурност има.Сервизи също има, но колата в движение ли е?
Коментар
-
Gale написа:S_BANKOV написа:Радиатор можеш да намериш в раздел продава втора употреба - при Ники в Драгичево, при Италянеца, и при Асенси в Красна поляна - със сигурност има.Сервизи също има, но колата в движение ли е?"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
S_BANKOV написа:е тия новите нещо не ме кефят като изпълнение. Май старите са по добри като охлаждане."Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
А стига бе я го дай тоя двигател дет загрява толкова бързо, моя с изправен термостат загрява поне 5 кмА най-интересно е скоро си разглеждах книжката и гледам за моя модел радиатора разширителния съд на него ?!?е па при мен не е така а и не е с автоматични скорости, какъвто е там такъв същия Иначе радиатор за пунто 1.2 втора ръка бяхме купили лятото за 60 лв важно е да го затапиш и надуваш с уста и не трябва да изпуска никъде На автоморгата там ни казаха че може да сложим и по-голям ( пак нали за пунто де ) защото имало технологични отвори за прикрепяне на самата ламарина за всички различни изпълнения двигатели.
Коментар
-
slav4o_vt написа:А стига бе я го дай тоя двигател дет загрява толкова бързо, моя с изправен термостат загрява поне 5 кмА най-интересно е скоро си разглеждах книжката и гледам за моя модел радиатора разширителния съд на него ?!?е па при мен не е така а и не е с автоматични скорости, какъвто е там такъв същия Иначе радиатор за пунто 1.2 втора ръка бяхме купили лятото за 60 лв важно е да го затапиш и надуваш с уста и не трябва да изпуска никъде На автоморгата там ни казаха че може да сложим и по-голям ( пак нали за пунто де ) защото имало технологични отвори за прикрепяне на самата ламарина за всички различни изпълнения двигатели."Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар