колеги извинявам се че пускам нова тема ама ми трябва ако някой знае в кои модели Фиат ,Алфа и Ланча се монтират бензинови помпи WALBRO pat 4500270 мисля че това и е номера дип че има още номеракато ЕSS 276; 033 01 2M2; PAT4500270; 5421306 че с моята се случи случка леко се е разтопила :D и ако пък някой има такава помпа нека ми пише едно ЛС че ми е малко спешно че сега карам само на ГАЗ и сутрин паля с много зор то не е поливане на изпарителя с вряла вода за да излъжа датчика за Тем. на водата в изпарителя иначе компа неще да пуска ГАЗ, а пък после цял ден гледам колата да не изтиваСори ако темата не е за тук ама не се сетих каде да пуснаPS: трябва ми само помпата ама мога да я зема и с кошницата въпроса е че помпата трябва да е читава и една гаика може че моята се пукна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензинова Помпа Walbro
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Бензинова Помпа Walbro
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue BirdЕтикети: –
-
кола
Те са все едни 1.1.1. 2 от Косер има на добра цена само мотора А що не палиш на газ направо не е настроен изпарителя ли аз съм смени 2 и сега съм махнал направо буксата за помпата слагам е само когато няма газ-ако закъсамКаква е газовата обикновена ли или ГИ Иначе трябва да слагай повече бензин поне 10 л.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Те са все едни 1.1.1. 2 от Косер има на добра цена само мотора А що не палиш на газ направо не е настроен изпарителя ли аз съм смени 2 и сега съм махнал направо буксата за помпата слагам е само когато няма газ-ако закъсамКаква е газовата обикновена ли или ГИ Иначе трябва да слагай повече бензин поне 10 л.wwalker написа:Излизат Panda 1.1, CINQUECENTO 1.1 Sporting и Ланча Y 1.2Walbro към 130лв. и Hoffer около 90лв. Без кошницата. Не ти препоръчвам по-евтината.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
темата може да се заключва намерих си Помпа от Италянеца пълен коплект с кошница и гаика за 60 леваШофирай разумно, на пътя не си сам.
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар