Не вярвам да има проблем със зацепването на ремъка защото ми показаха как са го заварили,как трябва да бъде и как се прави. Все пак са едни от най-добрите майстори на италиански автомобили та те ако не го направят както трябва незнам.... А за резонаторно гърне въобще не е ставало въпрос след като отидох във сервиз за ауспуси със запушен катализатор. Опцията е свалят ти катализатора, на негово място права тръба и ти не дължиш нишо зашото ти изкупуват катализатора за около 25-30 лв колкото струва и работата. Но това с катализатора и спортното гърне е правено преди 3 години и тогава колата летеше и нямаше никакви оплаквания.Проблема е скорошен така че според мен отпада като вариант изпускателната система.p.s. Относно шума: да по-шумна е но не е и нещо страшно и на много хора им допада този звук както и на мен http://www.youtube.com/watch?v=g5_b4...sH51GbkPnfbUYm
До колкото знам навсякъде кадето изкупуват катализатори я има тази опция. Аз си ходя само при един който ми сложи и спортното гърне и съм много доволен. Работи бързо и качествено. Ето адреса...ПАЛМА РАШИДИ СИАВАШГрад: София Адрес: бул. Сливница 102Работно време:Понеделник - Петък: 8:30-18:00Събота: 8:30-16:30Телефон: 0888582732; 029277190; 029277191Факс: 029314858Email: etpalmarashidi@abv.bgURL: www.palma.point.bgПАЛМА РАШИДИ Ви предлага следните услуги:* Ремонт и смяна на ауспухови системи за всички видове автомобили и камиони* Ремонт и смяна на тръби - огъвани на място* Издаване на гаранционни карти* Изкупуване на катализаториПРИ НАС ЩЕ НАМЕРИТЕ:* Ауспуси за камиони* Колекторни тръби* Катализатори* Меки връзки* Накрайници* Предни, средни и задни гърнета за всички марки автомобили.А относно моя проблем някой още ако може да сподели мнението си :D
Opel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!
Коментар