Здравейте колеги , ще ми е от полза всичко за този мотор.Не намирам много информация за него....Интересуваме проблемни места , надеждност на мотора , някакъв разход , подръжката му скъпа ли е (примерно да се сръвнява с 1,1 55) , на 14-ки ли излиза заводски , колко би ми струавало , едно начално обслужване Ангренаж + ролка + труд + двиг. масло?И това че е на обикновено газово , пречили му?Мерси предварително на всички отзовали се и весело посрещане на новата(дано и по добра) 2012!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпроси за Пунто 1.6 90hp?
Collapse
X
-
двигатела като цяло е здрав, не създава проблеми. поддръжката не е скъпа.обикновено има теч на масло от гарнитурата под разпр. вал. гарнитурата е 2лв, ама смяната и е пипкава работа.газифицира се безпроблемно с обикновена газова. ангр. комплект е около 40лв.Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
-
Re: Въпроси за Пунто 1.6 90hp?
Upda7e написа:Здравейте колеги , ще ми е от полза всичко за този мотор.Не намирам много информация за него....Интересуваме проблемни места , надеждност на мотора , някакъв разход , подръжката му скъпа ли е (примерно да се сръвнява с 1,1 55) , на 14-ки ли излиза заводски , колко би ми струавало , едно начално обслужване Ангренаж + ролка + труд + двиг. масло?И това че е на обикновено газово , пречили му?Мерси предварително на всички отзовали се и весело посрещане на новата(дано и по добра) 2012!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар