колеги кажете какво може да е.преди 2 седмици смених скоростите на бравото.много малко след това разбрах че скоростите вият на 4-та и 5-та.днес без да искам се пуснах с един дизелов голф и мотора като прехвърли 5000об/мин се чува звук все едно е електромотор.масло ли е или са скорости.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
скоростите вият.масло ли е или да убивам продавача
Collapse
X
-
nedialk00
скорости са колега скорости са като не си оправи твоята кутия така е, тоя николай николов е пълен измекяр
-
Сега пак скоростната долу, за затвърдяване на упражнението. И аз съм на мнението, ако е възможно, винаги човек да си отремонтира своята кутия. Иначе е покупка на котка в чувал в повечето случаи.ЕДИТ: Не мога да ги разбера тея от автоморгите, как могат да твърдят за една кутия че е читава, при положение, че не са я карали, тъй като колите които изкупуват в повечето случаи не са в движение. Имал съм такъв случай с колега, на който търсихме кутия. На моргата питахме дали е добре кутията - перфектна била. А карал ли си я колата? Ами не, беше ударена
Коментар
-
nedialk00
-
nedialk00 написа:скорости са колега скорости са като не си оправи твоята кутия така е, тоя николай николов е пълен измекярEx: Alfa Romeo 156 1.8ТS
Ex: Fiat Bravo 1.4 12V 80 к.с.
Коментар
-
nedialk00
незнам аз не съм доволен, става въпрос за тоя от люлин ли от къде беше николай николов, никола беше от перник от него съм доволен
Коментар
-
lithrone
Е, какво очаквате да чуете, като задавате тоя въпрос?Покупката на части втора ръка крие рискове. Колегата си е поел риска, сега ще се упражнява на скоростите и това е.Колкото до Николай - не го познавам, но предполагам, че ако му се обясни за какво става дума, веднага ще подмени кутията, а относно разходите на време и средства по смяната - РИСК. И аз, не веднъж съм си пилял времето за подмяна на части, които не струват. За мой късмет, винаги съм попадал на коректни търговци.
Коментар
-
superfiata написа:препоръчайте масло подходящо за тази кутия за да го сменя че в момента карам с маслото от счупената а то беше металикEx: Alfa Romeo 156 1.8ТS
Ex: Fiat Bravo 1.4 12V 80 к.с.
Коментар
-
bobi_bravo написа:superfiata написа:препоръчайте масло подходящо за тази кутия за да го сменя че в момента карам с маслото от счупената а то беше металикfiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
superfiata написа:препоръчайте масло подходящо за тази кутия за да го сменя че в момента карам с маслото от счупената а то беше металикPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар