Здравейте приятели имам сериозен проблен.имам фиат браво 1.8 ГТ.когато купих колата имаше проблем не работеше на бензин както трябва а на газ вървеше перфектно.както и да е оправи се този проблем месец месец и нещо след това почна да пали много ама много трудно,смених бензинова помпа и след това работеше и след една седмица пак почна да пали много трудно бях на майстор и каза че помпата е добре.колата беше 2 дена в сервиза почистиха резервоара да не би да има няква мръсотия и пак не палеше.махнаха дюзите изчистиха ги и пак не палеше и се оказа че не достига бензин до дюзите кажете какво да права къде може да е проблема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОМОГНЕТЕ НЕ ДОСТИГА БЕНЗИН ДО ДЮЗИТЕ !! браво 1.8 ГТ
Collapse
X
-
А като разкачиш входящия маркуч на рейката бензин излиза така ли? Провери си маркуча за обратния бензин да не е запушен, смени и горивния филтър ако не е сменян, намира се до задна дясна гума под декоративната пластмаса и обезвъдуши системата. Като го прави само те моля да не пушиш и да не пушат около теб някак по безопасно е. Сто процента рейката е набита с боклуци.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар