здравейте момчета имам следният проблем падна ми акумулатора и колата ми натрупа грешки заведох я на майстор направих ме и диагностика но проблема си остана колата е фиат пунто 1.2 60 коня 2000година ще съм благодарен ако ми съдействате
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с грешки на фиат пунто
Collapse
X
-
ivel написа:щом още свети значи те я изтриват и грешката веднага се констатира отново.с две думи трябва да се смени някой датчик.наблюдавай за промяна на поведението на мотора
Коментар
-
да бе какъв е този майстор,дето на едно пунто не може да разреши проблема.относно грешките мога да ти кажа че може едната да е била запаметена отпреди.нопример да е бил заминал датчик кол.бва,да са го сменили и да не са изтрили грешката(това са само предположения),но при всички положения имаш датчик който не работи с нужните параметри или откачена букса.огледай буксите.ако има проблем иди при този майстор и му кажи че нищо не е свършил и го накарай пак да я закачи
Коментар
-
ivel написа:да бе какъв е този майстор,дето на едно пунто не може да разреши проблема.относно грешките мога да ти кажа че може едната да е била запаметена отпреди.нопример да е бил заминал датчик кол.бва,да са го сменили и да не са изтрили грешката(това са само предположения),но при всички положения имаш датчик който не работи с нужните параметри или откачена букса.огледай буксите.ако има проблем иди при този майстор и му кажи че нищо не е свършил и го накарай пак да я закачи
Коментар
-
dananaka написа:ppero написа:Кажи какви са грешките запиши ги като номер и пиши примерно (р1234 или р0243)
Коментар
-
ivel написа:тич тъпаци да има как някой тях да ги моделира.идиоти тъпи.само вземат парите на хората и нищо не вършат.но ти също си виновен ,трябва да изискваш от тях,в противен случай няма да им даваш пари
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар