Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разход на газ и бензин едновременно

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разход на газ и бензин едновременно

Става дума за автомобили които са инжекциони не моно така наречените пълни инжекциони.Каква е причината според мен е от инжекторите които имат замърсяване и не уплътняват.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Ако дюзите са замърсени, препикват и бъркат празен ход и палене на горещо - като угасиш, пускат бензин в колектора и после отзад има облак като дизел.Ако е спряна помпата, а работят дюзите, клапанчетата работят като плунжерен помпен елемент и вкарват пак бензин.Затова аз спирам и помпа, и дюзи.
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
      Ако дюзите са замърсени, препикват и бъркат празен ход и палене на горещо - като угасиш, пускат бензин в колектора и после отзад има облак като дизел.Ако е спряна помпата, а работят дюзите, клапанчетата работят като плунжерен помпен елемент и вкарват пак бензин.Затова аз спирам и помпа, и дюзи.
      Няма давене няма облак ама попаднах на много интересно изречение.Първо някой да ми обясни как бордовия комп разбира колко съм налял."цитаттези коли не са пригодени да се карат на газ компютара не знае дали е на газ или бензин ..отчита разход нормално е да пада стрелката тожа е електроника... край на цитата"

Коментар

И кой го казва това?
        LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
        ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

lubo_Y10 написа:
          И кой го казва това?
          http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=7&t=185299&start=30Приятно четене и да питам кой казва на бордовия колко време остава докато свърши горивото?

Коментар

Може би нивомера..само той "знае" колко има в резервоара.-
            LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
            ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

здравеите колеги,и аз го имах сащия проблем и затова отидах дами из4истят инжекторите и сега нямам проблем,а колата 1-во не варвеше на бензин както трябва а на газ бе6е самолет.но след ремонта я карам само на бензин не е истена как сам я хабил досега.а стрелката на горивото играаеше много,особенно когато я карам на газ и жсе пада6е и при пален резервоар но от както я карам на бензин не е мраднала и ми харесва какав разьод ми даде изванградско а тои е 6,5(мареа 1,6/16/100 коня + 3 магарета :D )

Коментар

Working...
              X