Става дума за автомобили които са инжекциони не моно така наречените пълни инжекциони.Каква е причината според мен е от инжекторите които имат замърсяване и не уплътняват.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на газ и бензин едновременно
Collapse
X
-
Ако дюзите са замърсени, препикват и бъркат празен ход и палене на горещо - като угасиш, пускат бензин в колектора и после отзад има облак като дизел.Ако е спряна помпата, а работят дюзите, клапанчетата работят като плунжерен помпен елемент и вкарват пак бензин.Затова аз спирам и помпа, и дюзи.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
-
muns61 написа:Ако дюзите са замърсени, препикват и бъркат празен ход и палене на горещо - като угасиш, пускат бензин в колектора и после отзад има облак като дизел.Ако е спряна помпата, а работят дюзите, клапанчетата работят като плунжерен помпен елемент и вкарват пак бензин.Затова аз спирам и помпа, и дюзи.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
lubo_Y10 написа:И кой го казва това?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
здравеите колеги,и аз го имах сащия проблем и затова отидах дами из4истят инжекторите и сега нямам проблем,а колата 1-во не варвеше на бензин както трябва а на газ бе6е самолет.но след ремонта я карам само на бензин не е истена как сам я хабил досега.а стрелката на горивото играаеше много,особенно когато я карам на газ и жсе пада6е и при пален резервоар но от както я карам на бензин не е мраднала и ми харесва какав разьод ми даде изванградско а тои е 6,5(мареа 1,6/16/100 коня + 3 магарета :D )
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар