krasimir_dim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задавен Фиат пунто ?
Collapse
X
-
Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
-
Абе този твой майстор, да не е бръснар! Доколкото разбрах, сменена е зъбната ролка на кол вал, която върти ангр ремък - същият брой зъби ли е, че знае ли човек... Да не е водната помпа?Бензиновата помпа работи ли? Има ли бензин при мотора? Дюзата пръска ли?Развий една свещ, сложи един пръст на дупката и завъртете на стартер. Прави ли налягане?Е тия неща свърши и тогава пиши пак! Хайде, бягай да видиш как е!Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
първо мисля че тези мотори удряха клапани защото по спомени буталата имаха съвсем леко вдълбаване около клапаните.така че ако е прескочил зъби ремъка то е ударил и клапани.мотора върти бързо при ударени клапани,защото няма компресия.по това ще познаеш.освен това да ти е _е майсторите,като не могат с един прост двигател да се спрвят.да не дава господ на такива некадърници да правят нещо по jtd моторите
Коментар
-
3 такива съм правил заради скъсан ремък, не бяха удряли. Като съм свалял глава, има доста място за клапаните. Освен да има някой с по-малка камера. Лесно се разбира - сваляш капака на клапаните и гледаш някой клапан дали има голям луфт - значи е крив.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар