Здравейте , имам следния проблем с колата , ако може някой да даде съвет.Колата ми угасна причината беше ,че остана без бензин , сложих и бензин и изглежда я задавих и след това палеше и гаснеше сама . Нямаше никаква мощност, дърпахме я и пробвах да запали но не стана . Вкарахме я в гараж при майстор и той видя ,че счупена някаква част която върти ангренажният ремък и я смени . Сега колата отново не иска да пали и той смята че са ударени клапи . Но аз мисля ,че проблема е някъде другаде и не е от клапите , а още от начало е станало нещо като я задавих . Koлата е Фиант Пунто 1.2 бензин 97 г
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задавен Фиат пунто ?
Collapse
X
-
nedialk00
прехвърлил е ремъка и сега не е зацепен както трябва, нищо и няма, намери някой да ти го зацепи и ще се оправи
Коментар
-
кола
НЕ познахте Мисля аз има и гази съм оставал и без бензин Та като е останала без бензин гълта въздух и помпата върти ама не качва та взима се един прозрачен маркуч поне 1метъротваря се вход/ изход при помпата и на изхода се слага маркучакмуква се гориво и се дава на контакт в този момент/ може някой да помогне /нали е прозрачен и се вижда до къде стига горивото и като подкачи се слага в едно прозрачно шише от първи2 опит става после като потече 100-200 грама се гаси от контакт /НЕ на стартер /и после се слагат маркучите и готово /Внимавайте с щуцерите пластмасата лесно се чупи /а ако е превъртял ремък на Пунто лесно се вижда има белези при съединителя има един отвор и на разпределителния вал под капака на ремъка също
Коментар
-
Аз не мога да разбера при какви майстори си карате колите.Съмнявал бил се за клапаните.Ами да вземе да измери пък компресията на тоя мотор като се съмнява за клапани.Колега не си улучил майстора ми се струва на мен.Ква е тая кола че не могат да и дадат диагноза сума ти време.Да не е сглобявана от марсианци :D :D :D Аман от пишман майстори.Супер елементарно е.Има съмнение за клапани ,измери компресията.Ще си покаже всичко.Успех колега.Надявам се да ти я оправят скоро време.И смени маистора :D :DСъмнява ме изобщо как ти е зацепил и ремъка(на магия)FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар