Колеги даите да измислим нещо за моя фиат значи някав страшен разход прави на газ и бензин колата е с газ.инжекцион смених дебитомера и разлика няма гориси 16-17л. етака смесено и на извън градско почти непада обороти си държи.Преди със стария дебитомер нямаше обороти и са съ чуда дали мога да махна инжекциона и да му забия един карбуратор дали е вазможно? и поне да знам че ги няма тия смотани дебитомери,стъпви моторчета щото ми писна само разправии.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Фиат Крома 2.0 i.e
Collapse
X
-
Ако можеш сам да го направиш, става. Инак е ходене по мъките, ако нямаш свестен майстор, и да ти е приятел, за да се навие. Не е сложно, но е разправия.Правил съм го на Форд, Опел, Пежо и Фолксваген, причината е била все от газ+ дебитомер с клапа.Нямам спомен как е колектора на Кромата, но във всички случаи се слага нов колектор.Любим карб ми е Кейхин от Ауди 80 - 1800 кубика.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
-
nedialk00
-
Карах я в ФОРМУЛАТА в Пловдив там ми казаха дебитомер за смяна намер дебитомр и го смених,закарах я пак в формулата и ми казаха вече с новият дебитомер е OK ама нее така и на много др, места и се нищо.И са аз затва се чуда какво даправа щото КРОМАТА ми е много запазена и немисе ще да я дам на някои за без париKOMITOV
Коментар
-
Защо да осакатява колата? Тя сега си е достатъчно осакатена, с тези дебитомери амнайста употреба, а разхода на гориво разкатава собственика. А пък и на газ е по-добре карб. Ако от ламбдата се трупат грешки, слагаш симулатор и играта спи.На Пежо 405 1,9 бензин, след замяна на инжекциона с карб, на газ няма разлика във вървежа, другите проблеми изчезнаха, а разхода на газ намаля.Не ми се спори, но в конверсиите имам опит. А какъв карб - вече е доста ограничен избора. В Лада форума наистина може да се получи инфо, там доста се занимават т този мотор.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Коя година е Cromata? По коя система е Magneti Mareli или Bosch?[size=11]Croma 2000IE CHT,1991г./154C3.046/Компютър в колата с 3 операционни с-ми: Dos6.22 / WIN98/WINXP-SP3/Дъно-Canyon 6LEBMS-T.Процесор Пентиум 1G/Hz,Хард диск30G/лаптопски , Видео карта 64М/B,Ram 768М/B, Bтори акумулатор и UPS. Принтер Canon PIXMA TS305 на батерии . Хладилник на 12В. Соларен панел 3А/h.
Коментар
-
Re: Проблем с Фиат Крома 2.0 i.e
komitov1 написа:Колеги даите да измислим нещо за моя фиат значи някав страшен разход прави на газ и бензин колата е с газ.инжекцион смених дебитомера и разлика няма гориси 16-17л. етака смесено и на извън градско почти непада обороти си държи.Преди със стария дебитомер нямаше обороти и са съ чуда дали мога да махна инжекциона и да му забия един карбуратор дали е вазможно? и поне да знам че ги няма тия смотани дебитомери,стъпви моторчета щото ми писна само разправии.
Коментар
-
Проблем с Фиат Крома 2.0 i.e
ПАВЕЛ написа:ivka-1 написа:Коя година е Cromata? По коя система е Magneti Mareli или BoschBosch?[size=11]Croma 2000IE CHT,1991г./154C3.046/Компютър в колата с 3 операционни с-ми: Dos6.22 / WIN98/WINXP-SP3/Дъно-Canyon 6LEBMS-T.Процесор Пентиум 1G/Hz,Хард диск30G/лаптопски , Видео карта 64М/B,Ram 768М/B, Bтори акумулатор и UPS. Принтер Canon PIXMA TS305 на батерии . Хладилник на 12В. Соларен панел 3А/h.
Коментар
-
ivka-1 написа:ПАВЕЛ написа:ivka-1 написа:Коя година е Cromata? По коя система е Magneti Mareli или BoschBosch?
Коментар
-
ПАВЕЛ написа:ivka-1 написа:ПАВЕЛ написа:ivka-1 написа:Коя година е Cromata? По коя система е Magneti Mareli или BoschBosch?[size=11]Croma 2000IE CHT,1991г./154C3.046/Компютър в колата с 3 операционни с-ми: Dos6.22 / WIN98/WINXP-SP3/Дъно-Canyon 6LEBMS-T.Процесор Пентиум 1G/Hz,Хард диск30G/лаптопски , Видео карта 64М/B,Ram 768М/B, Bтори акумулатор и UPS. Принтер Canon PIXMA TS305 на батерии . Хладилник на 12В. Соларен панел 3А/h.
Коментар
-
ivka-1 написа:ПАВЕЛ написа:ivka-1 написа:ПАВЕЛ написа:ivka-1 написа:Коя година е Cromata? По коя система е Magneti Mareli или BoschBosch?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар