Здравейте,решил съм да си сменям колата и съм се насочил към няколко марки и модели,като една от тях е бензинова фиат мареа.Интересува ме кой е най-подходящият и най-безпроблемният двигател за тази кола.Като цяло ако можете да ми кажете плюсовете и минусите на автомобила.Цени на части и консумативи и всичко свързано с колата.Ще се радвам на всякакви мниния и препоръки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за покупка на Фиат Мареа
Collapse
X
-
nedialk00
-
А имам 1.8 ’98г. със обикновена газова. Проблемите, които съм имал по колата са най-често разпространените за модела и всеки един е описан във форума. Доволен съм - гори ми смесено 10/100 газ. Избора е твой, но лично аз съм доволен. Все пак е кола за 2000 лева, ако искаш си вземи пасат на същите години. Няма да получиш нищо повече само където цените са от 4000 лева а проблемите не са по малко.. (имам познати със пасати и азтова ти казвам...)
Коментар
-
u_bo
campain написа:И аз по принцип съм се спрял на 1.8 мотор,че 1.6 ми се вижда слабичък за тая кола,наясно съм че за тези пари няма да взема някакъв страшен автомобил,но поне да е нещо по безпроблемно,че това са ми възможностите в момента.
Коментар
-
nedialk00
мунс61, като си такъф хейтър на фиат, какво изобщо правиш в този форум немога да разбера, айде стига глупости какво ауди ще си купи за 2 бона ? за скраб ли ауди окей ама за 50-60 бона съм напълно съгласен с теб, рено и форд пък с какво са по-добри ? че ще са изгнили ли, айде стига сте драскали глупости по форумите.
Коментар
-
Brevetti написа:1.8 с метален колектор ти препоръчвам!http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар