ivel написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 75, 96г. Проблем с паленето и прекъсва в движение
Collapse
X
-
И аз много проблеми имах с този датчик. Колата понякога си работи без проблем, друг път гасне в движение и не иска да запали или просто ми прекъсваше понякога. Когато е студена нямаше проблем, като загрее и започва да дава проблеми. Чакам да изстине 20-30мин, паля и пак така. Пича, който ми прави колата е в Люлин, а аз в Изток. С 2 наложителни спирания стигнах. Замери напрежението което трябва да дава датчика и то беше доста под нормата. Смени датчика на коляновия вал - към 50-60лв беше и колата заспа.
Коментар
-
имам същият проблем с колата...от две седмици никой не може да разбере какво и има!губят се обороти,гърми и гасне..колата е fiat punto 94g.sx.на диагностика не отчита грешки,сменени са бубините,въздушният филтър,датчик на коляновия вал,сменяхме и компа не става и не става..сега колата е в сервиз като сменят части наред докато не разберат откъде е проблема,ако някой може да ми помогне ще съм му благодарен...
Коментар
-
не е от сервиза,на няколко места не могат да открият причината,някакви идеи от какво може да е?на бензин горе долу е добре,барка малко оборотите и от време на време влиза в сервизен режим,на газ гарми в карбуратора и гасне....сл;ед ланда сондата идва ред и на катализатора,а проблема си остава
Коментар
-
там нямало проблеми,търсят проблема главно в ел,ама мен вече взе да ме съмнява,не развирам много,колкото да сам в час...ама на диагностика нищо,сменени са датчици,релета,ком.,бубуните,четах някаде във форума момче с подобен проблем,чудя се дали е намерил решение?и защо светва лампата приположение,че няма никакви грешки?
Коментар
-
Когато лампата светне не значи че има записана грешка, а означава че има промяна в показателите на датчиците.проверете фазовия датчик и огледай всички тръбички дето ги видиш да не са пречупени или спукани.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
И аз също много се парих от пишман майстори в Бургас когато ми бяха за смяна кабелите на свещите 5 майстора 5 различни мнения и всички гледаха да ме обръснат,последния даже ми каза,че колата е за основен ремонт и даже ми иска 35лв за диагностика а той само я запали и я послуша няма и минута и това е...както и да е,закарах я на жената при баратовчет и в Средец много добре работи момчето не че и е роднина обаче има златни ръце само като я чу и вика отивай си купи кабели и свещи и ела да я оправим и беше прав.Така,че на цяло съм убеден,че в Бъргас едва ли има стабилни астомонтиори лично мнение.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар