Колеги, добро утро! Имам едно (може би малоумно) питане:Бравото (2.0 HGT) вади адски много пара от ауспуха като загрее. Няма мирис, няма цвят, просто пара. До тук добре, НО - нивото на антифриза не мърда, няма смесване на маслото и водата, гарнитурата на главата е Виктор Рейнц, при ремонта всичко е стегнато, прегледано, изчистено.... Даже в един момент толкова откачих, че и течноста за чистачките гледах... катализатор няма, няма от къде да влиза вода в генерацията.... Все едно някой ми пика в гърнето отзад... Някой колега с HGT забелязал ли е такова явление при неговия автомобил? И мисля, че няма ядове, щом не пипа и не смесва течности, ма ме дразни супер много...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво HGT, конденз - въпрос
Collapse
X
-
Re: Браво HGT, конденз - въпрос
BeLo написа:Колеги, добро утро! Имам едно (може би малоумно) питане:Бравото (2.0 HGT) вади адски много пара от ауспуха като загрее. Няма мирис, няма цвят, просто пара. До тук добре, НО - нивото на антифриза не мърда, няма смесване на маслото и водата, гарнитурата на главата е Виктор Рейнц, при ремонта всичко е стегнато, прегледано, изчистено.... Даже в един момент толкова откачих, че и течноста за чистачките гледах... катализатор няма, няма от къде да влиза вода в генерацията.... Все едно някой ми пика в гърнето отзад... Някой колега с HGT забелязал ли е такова явление при неговия автомобил? И мисля, че няма ядове, щом не пипа и не смесва течности, ма ме дразни супер много...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Моята е 1.8, но пуши като парен локомотив от 4 години. Малко да застудее времето и се почва. Но това е само първите 10км. докато стопли гърнетата. На колегата ми е 1.6 и тя здраво пара вади..при фиатите е нормално като се замисля Аз като го купих моя и много се бях изплашил, да не е отишла гарнитурата на главата, но после забелязах, че и други фиати по кръстовищата яко пушатHonda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000