Ресетвах компа колеги,свещите съм сменял скоро,кабели не съм,но ако има проблем с тях,няма ли и на газ да е зле,а като загрее,защо се оправя?КАзаха ми,че може компа да е сгънал,един приятел имаше подобен проблем с панда,възможно ли е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Като е студена прекъсва много на бензин,браво 1.4 12v
Collapse
X
-
signala написа:В един сервиз ми замериха и потенциометъра на дроселовата клапа,казаха,че не дава нормални стойности,възможно ли е това да е проблема,Пак казвам че като загрее колата върви без никакви проблеми.Благодаря предварително за отговорите.Още нещо се сетих,като прекъсва така,страшно силно мириши на бензин през ауспуха.Fiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)
Коментар
-
KRASI CVETKOV написа:signala написа:В един сервиз ми замериха и потенциометъра на дроселовата клапа,казаха,че не дава нормални стойности,възможно ли е това да е проблема,Пак казвам че като загрее колата върви без никакви проблеми.Благодаря предварително за отговорите.Още нещо се сетих,като прекъсва така,страшно силно мириши на бензин през ауспуха.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Аз веднъж си откачих ТПС-са и след това забравих да го закача... паля си колата ниските нормално ... подам ли газ глъхне и гасне.. така че и аз залагам на него.Ако имаш вариант намери си от някъде един за проба така най-добре ще разбереш .Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
valentino321 написа:KRASI CVETKOV написа:signala написа:В един сервиз ми замериха и потенциометъра на дроселовата клапа,казаха,че не дава нормални стойности,възможно ли е това да е проблема,Пак казвам че като загрее колата върви без никакви проблеми.Благодаря предварително за отговорите.Още нещо се сетих,като прекъсва така,страшно силно мириши на бензин през ауспуха.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
valentino321 написа:KRASI CVETKOV написа:signala написа:В един сервиз ми замериха и потенциометъра на дроселовата клапа,казаха,че не дава нормални стойности,възможно ли е това да е проблема,Пак казвам че като загрее колата върви без никакви проблеми.Благодаря предварително за отговорите.Още нещо се сетих,като прекъсва така,страшно силно мириши на бензин през ауспуха.Fiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)
Коментар
-
я хвърли едно око тука http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1Fiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар