lithrone написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с рейката на Инжекторите.
Collapse
X
-
Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
-
lithrone
dudulia написа:lithrone написа:Подкрепям колегата. И аз не мисля, че бубината е проблемна. Като взе рейата, защо не каза, че имаш проблем с останалите неща?Щях да помогна за доста от тях Бушончето на газовата, би трябвало да е, или при останалите бушони, или е в кутийката на релетата(под предния капак, пред стойката на акумулатора)
Коментар
-
Сега да изясня малко, газовата е вързана явно към вътрешните бушони, и няма отделни , проверил съм всеки един по един, нямат проблеми, замерихме от тока до компютъра има ток, всичко там си е ок, но нали има едни кабели към бубината ии до там ток не стига, няма го никакъв което е интересното, погледнах и датчика на хол , изчистих го и пак го сложих но отново ток няма... та сега вече се отказвам и утре майсторите да я оправят, ако някой има предложения може да сподели..
Коментар
-
veselinov87 написа:До тука, проблема с Газта го откриха и отстраниха майсторите, нямам идея какво е било ... а за работата на бензин се оказа по сложна, счупена рейка плюс един инжектор счупен, сега ще ги сменяме и ще видим как е положението...Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
veselinov87 написа:До тука, проблема с Газта го откриха и отстраниха майсторите, нямам идея какво е било ... а за работата на бензин се оказа по сложна, счупена рейка плюс един инжектор счупен, сега ще ги сменяме и ще видим как е положението...Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:veselinov87 написа:До тука, проблема с Газта го откриха и отстраниха майсторите, нямам идея какво е било ... а за работата на бензин се оказа по сложна, счупена рейка плюс един инжектор счупен, сега ще ги сменяме и ще видим как е положението...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар