Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с фиат пунто 1.2 8V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Danchojn написа:
    Ама това е срамота 40лв за тази проверка. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
    Така е ! В по-малките градове няма избор при кого да отидеш, евентуално само в един сервиз могат да ти направят някаква диагностика и за това бичат едни цени ... Тук в Русе ми бяха обещали диагностика на ЕКУ на ДВГ за 25 лв. но така и не стигнах до там. Проблема се оказа лесен за диагностициране без компютър.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

purvo izvinqvam se za chatarskiq ama i laptopa mi se presra i nemam kirilka na nego...ta sega da vi pomolq za pomosh...noshteska karah jenata do letishteto ... kato trugnah sprqh na OMV i napulnih rezervoara do gore ...otidoh do sofiq i se vurnah..izminal sum 454 km..sprqh pak na OMV i nalqh 38.800 litra...sredna skorost mejdu 90 i 110 km....bez natiskane bez nishto...ot kakwo move da mi pravi takuv visok razhod..dvigatel 3 puti otvarqh na 100 diagnostiki hodih..pisna mi shte q naseka s bradvata tazi brakma..ako nqkoi ima ideq ot kvo move da e neka spodeli

Коментар

Сега веднага след дългия преход ако можеш да свалиш свещите и да им направиш една хубава снимка от към електродите ще бъде много любопитно в какво състояние са. На мен 8.3/100 ми прави градско.

Коментар

Толкова пари, дето му наля, слагай една газова уредба...
          Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

те така свалих свеща на 1ви цилиндър и кво да видя...тя отгоре е бяла ... незнам дали така трябва да е или не..ето ви и малко снимки ... http://www.album.bg/xenon/tags/svesht/колега..с най голямо удоволствие бих сложил gas но за съжаление съм с пластмасови колектори а 1200 лв за фобос ГИ не ми се даватномера на свещта е номера на свещта е DENSO K20PR-U

Коментар

username написа:
              те така свалих свеща на 1ви цилиндър и кво да видя...тя отгоре е бяла ... незнам дали така трябва да е или не..ето ви и малко снимки ... http://www.album.bg/xenon/tags/svesht/колега..с най голямо удоволствие бих сложил gas но за съжаление съм с пластмасови колектори а 1200 лв за фобос ГИ не ми се даватномера на свещта е номера на свещта е DENSO K20PR-U
              Трябва да е керемидена. Тази изглежда сякаш е бедна сместа.

Коментар

М да, и на мен ми прилича на бедна смес, или бензин 95.А и да ти кажа 8.5 на бензин, зимата на парно и фарове не е чак тъкъв гърбав разход. А и термостата как е? Ламба сонда?
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Значи фиатчето си го карам с 95 от ОМВ..термостата си е много добре защото колата бързо загрява и си държи 90 градуса...а таси сонда ходих на 3 майстора и се ме закачат на компютър и все казват е работи..може ли да кажете как да обогатя сместа?

Коментар

Значи фиатчето си го карам с 95 от ОМВ..термостата си е много добре защото колата бързо загрява и си държи 90 градуса...а таси сонда ходих на 3 майстора и се ме закачат на компютър и все казват е работи..може ли да кажете как да обогатя сместа?

Коментар

username написа:
                      Със сигурност бедна смес. Я кажи пак какви са ти свещите и кой точно модел?
                      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Danchojn написа:
                        username написа:
                        Със сигурност бедна смес. Я кажи пак какви са ти свещите и кой точно модел?
                        DENSO K20PR-U

Коментар

Така. Автомобила ти е Пунто 1.2 8V. ДВГ - 188А400.K20PRU - отговаря по NGK на BKR6E, а това не е твоята свещ.Твоята свещ е BKR5EZ. В момента караш със свещ, която стои по-студена в горивната камера. Напълно възможно е цвета да е такъв заради това. Напълно възможно е да ти вдига разхода от това. Така, че първо каквито трябва свещи. Ако няма от къде да си ги купиш, пиши ще ти намеря и пратя.

Коментар

ами от колегата Ивайло Рачев ги взех ..от техния магазин..ти можеш ли да ми дадеш номер на такива свещи денсо като за моя мотор..е на това нжк не съм му фен

Коментар

K16PR-U

Коментар

утре отивам за други свещи и свалям ламба сондата за фотосесия

Коментар

Working...
                                X