Значи днеска одих на диагностика...нито грешка в компа имаше нито нищо , че и ламба сондата работела перфектно.Сега взех от един приятел 165/65/14 гуми с джанти да видя дали ще смъкне разхода и с колко но явно проблема е друг..някой да предложи кво мога да направя друго?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с фиат пунто 1.2 8V
Collapse
X
-
колега ходих вчера на сервиз там майстор да ми раздвижи стъпковото моторче че мене ме бе страх да не го прецакам и човека каза че всичко му е наред..но пак от време на време се зачудва в оборотите и с тесните гуми си гори като ламя..днеска един майстор ми вика да сме избочили катализатора но това ще оставя за накрая..сега някой може ли да ми каже как да меря шибаните бубини дали работят и нормално ли е на бордовия да си ми пише 10.2-10.5/100 ..то че си гори така тва е ясно ама защо
Коментар
-
днеска ходих до друг майстор и той ми заяви че като са ми шлайфали главата после не били напастнати както трябва клапаните защото били хидравлични и за това ми пушела колата и бутала масло...някой може ли да ми каже вариант как могат да се нагласят тея клапани и нормално ли е след 800 км пак да пуши и да гори масло или това е от клапаните
Коментар
-
username написа:днеска ходих до друг майстор и той ми заяви че като са ми шлайфали главата после не били напастнати както трябва клапаните защото били хидравлични и за това ми пушела колата и бутала масло...някой може ли да ми каже вариант как могат да се нагласят тея клапани и нормално ли е след 800 км пак да пуши и да гори масло или това е от клапанитеPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
преди малко бях в един друг сервиз и ся пък ми заявиха че главата и да е оправена ще е избил маслен сигмент...някой може ли да ми каже каква разлика в атмосферите тава като е счупен маслен сигмент?? довечера ще годя при някакъв майстор да ми мере компресията..с колко надолу трябва да е за да се окаже че е счупен сигмент
Коментар
-
За да е всичко наред, разликата в компресията между отделните цилиндри, не бива да се различава с повече от 1.5А. Ако имаш повреден маслен сегмент, ще се види веднага по свещите и ще пушиш адски много, като дадеш газ. Ако ти се занимава, свали свещите, снимай ги и ги покажи тук да ги видим.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар