Въпроса ми е следния колеги. Колата е от няколко месеца с кутия от металните колектори( т.е. по късите скорости). Смятам да разглобя старата ( с дългите скорости - проблема е в диференциала - блокира) и да взема 5-та скорост и да я сложим на тази кутия. Някой кара ли с такъв хибрид ? Ако някой има подробни стъпки със снимки на ремонта нека сподели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скорости Брава 1.6 пластмасови колектори
Collapse
X
-
Re: Скорости Брава 1.6 пластмасови колектори
Jorkkoo написа:Въпроса ми е следния колеги. Колата е от няколко месеца с кутия от металните колектори( т.е. по късите скорости). Смятам да разглобя старата ( с дългите скорости - проблема е в диференциала - блокира) и да взема 5-та скорост и да я сложим на тази кутия. Някой кара ли с такъв хибрид ? Ако някой има подробни стъпки със снимки на ремонта нека сподели.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
-
nedialk00
и аз карам така, има ефект ама е малко кофти докато свикнеш, това с чука и секача и аз го правих, ама е малко кофти, ако имаш хубаво гедоре ще стане и с гедоре, някой настъпва спирачките и развиваш, гайката на първичния вал се развива като включиш на 1ва; затягането пак така става; значи най-лесно ще ги развиеш с камък 30+каре+ два удължителя на 1/2 - така удължителя излиза почти пред предната броня и става много лесно; а най-лесно става с гайковерт (с гайковеерт ми развиха зъбчатките който взех от другата кутия) и трябва да разконтриш много добре гайките преди да развиваш, както и да ги законтриш мн добре после като ги стегнеш това е; вадиш всичко от твоята кутия и слагаш всичко от другата, ако не пръснеш кученцата ще си спестиш малко ядове
Коментар
-
nedialk00
-
nedialk00
така е да, затова съм писал че е малко кофти, докато свикнеш, просто трябва да си правиш сметката от по-рано, примерно като виждаш байр трябва да позасилиш малко, иначе трябва да минаваш на 4та, а пък включване на 5та става поне на 70км/ч иначе мн се мъчи колата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар