проблемът е следния-колата докато незагрее много трудно пали на бензин дори неработи някой цилиндър,като вдигне температурата се оправя не напълно но е по-добре колата има газ-съмняват ме инжекторите защото колата се дави от бензин.Ако някой има мнение да го сподели мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
sedicivalvole 2.0 16v-на студено прекъсва
Collapse
X
-
Re: sedicivalvole 2.0 16v-на студено прекъсва
mariioo написа:проблемът е следния-колата докато незагрее много трудно пали на бензин дори неработи някой цилиндър,като вдигне температурата се оправя не напълно но е по-добре колата има газ-съмняват ме инжекторите защото колата се дави от бензин.Ако някой има мнение да го сподели мерсиBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Погледни МПХ( моторчето за парзен ход) да не е останало в затворено положение! И моето беше така, студено няма палене, ако му даваш и газ съсвем се е удавила. Като дигнеше малко градусите и всичко беше ок.Ето темата в която продавах едно, да видиш за какво говоря. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=705702#705702now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
значи попринцип карам със откачено мпх заради газовата,но съм пробвал и със закачено да го паля сутрин и е същата работа запали ли държи само по високи обороти.A и мойто мпх е по различно от това което си продал.А може и да си прав стъпковия ми мотор,ако неработи нормално мотора може да работи на богата горивна смес и да се дави като е студен.Но зощо се оправя като загрее?Tipo sedicivalvole 16vt
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар