Абе ей, ти да не тръгнеш сега да купуваш ламбда??? Твойта най-вероятно си работи...Иди първо на диагностика и я виж какво показва, пък тогава мисли как да потрошиш 100-150-200 лева за сонди...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голям разход на Punto 1.1 55коня
Collapse
X
-
офф ми незнам .. ще го закарам утре да видя какво ще ми кажат там.. то дядо ми го взе преди 2 години .. и го кара много малко за тези 2 години е минал 600км максимум .. и той му сипваше 30 лева на месец и него осеща този разход.. ам сегам е зима и няма гуми и реших даму купя зимни гуми и да го карам .. ам първо да видя дали ще правя разхода ..мерси много на всички отзовали се в темата :PBravo 1.8 16v Gt
Коментар
-
Re: Голям разход на Punto 1.1 55коня
matev18 написа:От няколко дена карам...
Коментар
-
По принцип всеки един автомобил е направен,след като му светне лампата за бензина да може да мине 50 километра.Това средно,но общо взето си е прието като стандарт,независимо от това,колко гори на 100 км.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Ако ламбда сондата не работи ще свети червената лампа за инжекциона. Ако не свети, не си давай парите за диагностика, този мотор няма кой знае колко датчици и няма нищо да покаже. Разхода не е чак толкова голям за София, особено ако караш през задръствания или на къси разстояния. Зимата от студа също разхода се качва. А и начина за точно засичане е само пълнене до горе докато изключи пистолета.
Коментар
-
крайна сметка смени ли моторчетоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
ако чека не свети и не е светвал не ти трябва диагностика .виж още нещо кето е пропуснато по темата,а именно правилното зацепване на ангренажния ремък.на ск.кутия от към сяединитела има едно капаче махаш го игледаш белега да дойде на 0 гр.тогава белега на разпределителния вал трябва да сочи белега който е около3часа.най вероятно затова гори и глъхне. диагностиката не те оправя
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар