колега ивел след като смених свещите всичко се прави .. една свещ на 3ти цилиндур не е работила както трябеа и сегам сичко си е точно.. ам разхода които ми даде днес е горе доло,зашото го карах докато ми светне постянно лаптата на бензина сипах за 10 лева което е 4литра и 20 грама :D и минах 60км и ми светна пак постноянно и утре ще сипа 10 литра да го засекъ пак.. :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голям разход на Punto 1.1 55коня
Collapse
X
-
matev18 написа:колега ивел след като смених свещите всичко се прави .. една свещ на 3ти цилиндур не е работила както трябеа и сегам сичко си е точно.. ам разхода които ми даде днес е горе доло,зашото го карах докато ми светне постянно лаптата на бензина сипах за 10 лева което е 4литра и 20 грама :D и минах 60км и ми светна пак постноянно и утре ще сипа 10 литра да го засекъ пак.. :PSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Колега matev18 то и аз да карам там на загрял двигател по равните улици ще ми даде малко. Разхода ти е много добър Ела покарай зимата в Търново. До работа сутрин студен двигател, таман да позагрее до работа - 2.5км. , после по обяд 700-800 м за закуски, после пак до вкъщи 2.5 км. и тем подобни преходи, като почти винаги има поне леко нагоре или надолу ако не много Иначе си е друго примерно Габрово да караш от центъра му до Етъра почти без спиране. Пак е градско. Както и по Цариградско шосе със 70-80. И още нещо за свещите- според мен ако има проблемна свещ, би трябвало да се забелязва придърпва. Свещта или дава искра или не ако не дава постоянно или никак се забелязва, не може да дава половин искра и половината смес да изгаря ефективно
Коментар
-
slav4o_vt написа:Колега matev18 то и аз да карам там на загрял двигател по равните улици ще ми даде малко. Разхода ти е много добър Ела покарай зимата в Търново. До работа сутрин студен двигател, таман да позагрее до работа - 2.5км. , после по обяд 700-800 м за закуски, после пак до вкъщи 2.5 км. и тем подобни преходи, като почти винаги има поне леко нагоре или надолу ако не много Иначе си е друго примерно Габрово да караш от центъра му до Етъра почти без спиране. Пак е градско. Както и по Цариградско шосе със 70-80. И още нещо за свещите- според мен ако има проблемна свещ, би трябвало да се забелязва придърпва. Свещта или дава искра или не ако не дава постоянно или никак се забелязва, не може да дава половин искра и половината смес да изгаря ефективноFIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
-
Само да каже преди като беше с тарите свещи прекъсваше (и в завой сум с 30км и пускам 2ра и ми придурпва,,, после на права отсечка на 3та с 60км и пускам 4та пак придърпва това го правеше на моменти... бях забелязал че преди леко пушеше отзад а сегам няма никакви такива проблеми и съм много доволен Razz (sun)Bravo 1.8 16v Gt
Коментар
-
bgaf написа:А за слаба искра, която не може да запали нормално и навреме горивото и то недоизгаря и излиза в ауспуха ще се съгласиш ли?
Коментар
-
slav4o_vt написа:bgaf написа:А за слаба искра, която не може да запали нормално и навреме горивото и то недоизгаря и излиза в ауспуха ще се съгласиш ли?FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар