Колеги моля ви помогнете ми.. От няколко дена карам на дядо ми Пунтото то е 1.1 55коня 97 година като го карам с 60км в час защото ме предобпреди че харчи много .. и ми дава много голям разход кажете от какво може да е .. мерси предварително :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голям разход на Punto 1.1 55коня
Collapse
X
-
Re: Голям разход на Punto 1.1 55коня
matev18 написа:Колеги моля ви помогнете ми.. От няколко дена карам на дядо ми Пунтото то е 1.1 55коня 97 година като го карам с 60км в час защото ме предобпреди че харчи много .. и ми дава много голям разход кажете от какво може да е .. мерси предварително :PFIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
-
Колега, толкова много може да са нещата, дето да влияят на разхода на гориво, че един пост няма да ми стигне да ги изброя...Най-добре иди на някаква диагностика да се ориентираш поне за начало накъде да тръгнеш...Освен висок разход на гориво, някакви други отклонения от нормалната работа наблюдават ли се? Трудно палене, високи или ниски обороти, при ускорение как е колата? Напиши малко по-подробно...FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Коментар
-
еми несъм забелязал някакви други отколонения от нормалното работене на колата се пак я карам от 2 дена.. лесно си пали оборотите са добрем.. пролетта работеха само 3 цилиндъра една свещ беше заминала и я сменихме и се оправи..:P в понеделник ще я закарам на диагностик да се види какво може да е... мерси многоBravo 1.8 16v Gt
Коментар
-
харчи много.. е колко харчи?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:харчи много.. е колко харчи?FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Коментар
-
nedialk00
смени ламбда сонда и свещи, и колкото толкова то с 60 е малко образно казано, защото може да караш само на 2ра със 60 ама ако си караш нормално 1-2-3-4 и да не я напъваш и на мен ми се вижда множко 10/100 за тая кола
Коментар
-
nedialk00
от 1.2 става, за другите незнам провери си по оригинален номер axm-auto.com , но те са на същата цена така че..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар