Здравейте, днес ще гледам едно стило бензин 1.8 133 к.с. Какво можете да ми кажете за двигателя, наистина ли е толкова скъп за поддръжка и на какво се дължи тази скъпотия Колко харчи горе долу и като цяло мнението за този двигател!!! Мерси Допълнено заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся мнения за Фиат Стило бензин 1.8 133 к.с.
Collapse
X
-
А този вариатор кога се сменя, съеденителя има ли демферен маховик ? Понеже чета че на дизелите съеденителя е около 1000 лв и отгори което малко ме плаши И само още нещо електрическото усилване на волана (сити режима, или не знам дали се казва така) чувал съм че дават дефекти често, колко ли излиза ремонат?Stilo 1.9jtd
Bravo 1.9TD
Коментар
-
Вариатора се сменя когато, колата ти заработи като дизел.С обикновен сьединител(200-300лв) е само че,с лагер помпа като на повечето по- нови коли(160-260 лв) Със ситито съм нямал проблем,там по-често страда punto.Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
КОЛЕГА МОГА ДА ТИ ОТГОВОРЯ СЛЕДНОТО КУПИ СИ СТИЛО1.9JTD МНОГОСА ИКОНОМИЧНИ ИЗДРАВИ ДВИГАТЕЛИ,А ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО.ККУПУВАШ СИ JTD,ПРАВИШ МУ ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ НА ЕГР СИСТЕМАТА И ТУРБО МАГИСТРАЛАТА И ИНТЕРКУЛЕРА И СИ 6.СТИЛО1.8 БЕНЗИН Е МНОГО НЕИКОНОМИЧЕН МОТОР ,ИНАЧЕ СЪЩО ТАКА ДОСТА СПОЛУЧЛИВ
Коментар
-
Да знам досега и аз съм карал само дизелови автомобили (фиат бравото беше мн сполучливо), но чета за много проблеми с дизеловите колици (демферен маховик на съеденителя скъп ремонт на турбото и дюзите) Ще се оглеждам пък каквото излезе днес ще гледам един бензинов мотор пък ще видим. От много хора чувам че дизел на старо не се купува. Въпреки че аз съм мн доволен от караните ми до сега дизели. Ако е бензин ще трябва да се слага газStilo 1.9jtd
Bravo 1.9TD
Коментар
-
А какви ви е мнението за това: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...185&f1=detailsFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Разходи се до Дупница.Преди два дена ходихме за Мазда 3 до там.Във почти всяка автокъща имаше поне по едно Стило.Двувратките бяха рядкост а комбита не видях.Като състояние обаче не съм ги заглеждал.Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар